rubitv.cat Tancar
 
 
 
13-09-2017
 

El Ple aprova de manera definitiva 36 projectes urbanístics

Alguns dels projectes tenen a veure amb la reforma dels carrers de l'illa, nous parcs infantils i carrils bici

L'Ajuntament de Rubí ha celebrat un ple extraordinari aquest dimarts per sotmetre a votació l'aprovació definitiva de 36 projectes inclosos al Pla d'inversions, que l'alcaldessa, Ana María Martínez, ja va anunciar al mes de maig. Tots els punts de l'ordre de dia han rebut llum verda. Es tracta de tot un seguit de projectes que donen compliment als objectius de mandat de l'equip de govern i que s'agrupen en quatre grans categories: la vianantització i millora de l'accessibilitat a diferents carrers, l'ampliació de la xarxa d'itineraris a peu i en bicicleta (on s'inclou el perllongament de l'anella verda ciclista), actuacions de millora als PAE i millores a diferents parcs infantils.

En la majoria de casos, els diferents grups municipals han mantingut el mateix sentit del vot que van emetre a l'aprovació inicial de cadascun dels projectes als plens ordinaris de maig i juny. La construcció d'un parc infantil a Sant Muç ha estat el punt més debatut al ple, un projecte que no ha convençut ERC, AUP, ICV i el PDeCAT, formacions que proposaven traslladar-lo al costat de l'edifici Ressò.

- Projecte de xarxa de carril bicicleta entre el pont de La Llana i la connexió amb la serra de Cantallops: vots a favor: equip de govern, C's i portaveu del PP; abstencions: ERC, AUP, portaveu d'ICV, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita.

- Projecte de millora de la mobilitat de vianants i de bicicleta entre la urbanització de Can Sant Joan, el torrent dels Alous i l'estació de FGC: vots a favor: equip de govern, ERC, C's i portaveu del PP; abstencions: AUP, portaveu d'ICV, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita.

- Projecte de renovació del ferm del c. Atenes: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'arranjament del camí del torrent dels Alous i connexions amb el parc de Ca n'Oriol: vots a favor: equip de govern, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC, AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de la rotonda entre l'av. Vivaldi i el c. Wagner: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte executiu d'actuacions de millora de mobilitat als PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de millora de l'accessibilitat del camí de Ca n'Oriol amb el c. Mallorca: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC i portaveu de CDC.

- Projecte executiu d'urbanització del passatge Schubert: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte executiu de reforma estructural del ferm dels PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització del c. Unió: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de reforma del c. Avellaners: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'arranjament del camí de Can Tiraïres i les seves interseccions: vots a favor: equip de govern, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC, AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'execució de la connexió i de l'enllumenat públic entre la ctra. Sabadell i la C-1413: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte urbanització del c. Torrent de l'Alba, entre els c. Cal Gerrer i Magallanes: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de la pl. Onze de Setembre: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte d'urbanització del c. Magí Raméntol entre els c. García Lorca i Cal Gerrer: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de renovació de la rotonda entre les av. Can Rosés i Olimpíades: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de renovació de voreres als PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR, portaveu de CDC i regidora no adscrita; abstencions: AUP.

- Projecte d'urbanització del carrer Maximí Fornés i annex carrer Doctor Robert: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC i VR.

- Projecte executiu de consolidació i reparació de la xemeneia de l'Escardívol: unanimitat.

- Projecte de parc infantil a Sant Muç: vots a favor: equip de govern, C's i portaveu del PP; vots en contra: ERC, AUP, portaveu d'ICV i portaveu de CDC; abstencions: VR i regidora no adscrita (al produir-se un empat, s'ha tornat a votar aquest punt. El resultat ha estat el mateix, però el projecte ha quedat aprovat de manera definitiva gràcies al vot de qualitat de l'alcaldessa, que ha desempatat la votació).

- Projecte de millora de l'accessibilitat de cinc parcs infantils: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'aparcaments al c. Mallorca entre els carrers Alcanyís i Granada: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de millora del c. Puccini CIT 1B Can Jardí: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de l'accés al nou INS Torrent dels Alous entre la pl. Salvador Espriu i el passatge Marconi: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'obres per a l'execució de la vorera del c. Can Pòlit: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'aparcament al c. Mozart, cantonada amb av. Bizet CIT 1B Can Jardí: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de trasllat de les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa de Ca n'Oriol al costat de l'estadi de Can Rosés: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i regidora no adscrita; abstencions: ERC, portaveu de CDC i VR.

- Projecte de senyalització d'itineraris de camins i xarxa de bicicleta: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte xarxa d'itineraris est: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte xarxa d'itineraris oest: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte d'adequació de la Font del Ferro: unanimitat.

- Projecte de millora de la senyalització als parcs infantils: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de substitució de plaques de fibrociment als equipaments municipals: unanimitat.

- Projecte tècnic de reubicació de les instal·lacions del Mercat Municipal afectades per la implantació d'un nou operador: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC.

- Projecte d'aparcaments al c. Antoni Sedó entre el CEIP Ca n'Alzamora i el parc de Can Sedó: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

RUBITV.CAT

 
14 comentaris
 

Comentaris

16-09-2017
14:01
 
A José

Vas a los plenos o te lo cuentan los amiguetes? Porque estan muy mal informados, però no nos extraña.
TU A LO TUYO A PALMEAR

 
14-09-2017
13:15
 
Rubinenca

Molts projectes i per tota la ciutat! Content de veure projectes com el carril bici x poder sortir amb la familia!

 
14-09-2017
13:12
 
Buenas tardes

Las personas de las urbanizaciones vemos que se quiere hacer un parque y vemos tambien quienes votan uqe NO: la cup, iniciativa , los de ciu y los de erc. Pues gracias majos.

 
14-09-2017
09:36
 
Rubinenc

I projectes per fer fora a l'equip de govern? Quina porqueria de projectes....si us plau que algú comenci a treballar per fer de Rubí una ciutat millor...és difícil però cal intentar-ho....

 
13-09-2017
22:06
 
Núria

I projecte per ampliar les voreres de Mare de Deu de Fátima?

 
13-09-2017
21:21
 
jose

Can alzamora.Ni papeleras,ni.limitadores de velocidad en Passeig de les Torres,jardines dejados y arboles sin podar.No hace falta ningun parking de coches en el colegio Can Alzamora,pues ya existe una zona para recoger los niños.NO TE VOTAREMOS

 
13-09-2017
20:54
 
Soy tu PAE

PAE= Polígon d'activitat econòmica (polígon industrial, vamos...)

 
13-09-2017
20:23
 
Què són els PAE?

Algú ho pot explicar, sis plau?

 
13-09-2017
20:00
 
Duke

I l.ampmiació de voreres del pont del carrer st. Joan?!?!?!

 
13-09-2017
19:44
 
Marc

Les urbanitzacions de Can Mir, Castellnou... fan pena, els parcs infantils abandonats, vandalisme, no es pot pasejar per les voreres, la carretera de accés a les urbanitzacions sense enlluernat públic. ... que pasa que nosaltres no paguem impostos?

 
 
Afegir comentari
 • Nom
   
 • E-mail
   
 • Comentari
   
 •  
 •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

20-09-2017

 

El cREC organitza un col·loqui sobre els beneficis del 'bus a peu' per anar a l'escola

El col·lectiu Rubí Espai Comú (cREC) ha volgut sumar-se enguany als actes de la Setmana(…)

Política

19-09-2017

 

El ple municipal dota de pressupost la reforma del Casino i la del parc de Ca n'Oriol

Aquest dilluns ha tingut lloc un ple extraordinari de tan sols 30 minuts que ha servit per(…)
 
 

Societat

16-09-2017

 

Unes obres al clavegueram del passeig del Bullidor obliguen a tallar la via durant quatre setmanes

El proper dilluns 18 de setembre començaran les obres de renovació d'un tram del col·l(…)

Política

15-09-2017

 

L'Ajuntament assegura que l'ampliació de l'illa de vianants no ha provocat col·lapses circulatoris en hora punta

Després que el PDeCAT demanés explicacions al govern sobre les retencions de trànsit (…)
 
 
 

Agenda de Rubí

Exposició

Natures imaginàries

Exposició

Festes del foc als Pirineus

Setmana de la Gent Gran

cinema

Cinema

Nit de pel·lícules i havaneres

Setmana de la Gent Gran

Tradicions

Canvi de vara

Setmana de la Gent Gran

puig

Xerrada

El Modernisme o l'obra de Puig i Cadafalch

Setmana de la Gent Gran

Setmana de la Gent Gran

Taller

Dimecres manetes

teatre

Conferència

El teatre català, avui

Setmana de la Gent Gran

Presentació llibre

'Sol(s). Diari d'un jove tancat en un orfenat (1931 - 1945)'

Presentació del llibre

Sol(s) Diari d'un jove tancat en un orfenat (1931-1945)

Setmana de la Gent Gran

Documental

Angry Inuk (Inuit enfadat)

Concert

Yáiza

Setmana de la Gent Gran

19è Aplec Sardanista de Rubí

Teatre

E.V.A

Concert

Adriana & Charlie

Teatre

Paradise

Diumenges al MMUC

Taller de terrissa i pintura

Setmana de la Gent Gran

Setmana de la Gent Gran

Setmana de la Gent Gran

Exposició

Figures i pessebres a Rubí. Cent anys de pessebres a Rubí

Teatre

Terra baixa

molinet

Espectacle familiar

El molinet màgic

Documental

La promesa

Activitat familiar

El cos en l'espai

Taller

Dimecres manetes

Xerrada

Dona, salut i qualitat de vida

un cop any

Teatre

Un cop l'any

Diumenges al MMUC

Espectacle de Conta contes

un cop any

Teatre

Un cop l'any

Concert

Entre amigos

Concert

Concert Vivaldi & Nyman

bombolles

Espectacle familiar

Bombolles de paper

Concert

Quadres d'una exposició

Concert

Roger Margarit: El secret del bàrman

tardor

Música

Concert de tardor

Documental

Amazona

Teatre

Art

Documental

Renda bàsica (Free lunch society)

cantada

Concert

Cantada popular

Concert

Les músiques de Shakespeare

Concert

Cantada popular

marató

Solidaritat

La marató de contes

poema

Teatre

El poema de Nadal

Concert

Festival de valsos i danses

festuc

Espectacle familiar

La sireneta

Concert

Bach x 2

Concert

Blaumut: Equilibri

Concurs del Karaoke 'A la tele vas!'

L'audiència decideix quina actuació s'emporta el premi final

Subscriu-te al nostre butlletí

 • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!