Formació per a entitatsAssegurances per a entitats

Data: 29-03-2017
Hora: De 18 a 21h
Lloc: Ateneu (c/Xile, 1-3)

Curs adreçat a entitats

eren ells

Presentació del llibreEren ells

Data: 29-03-2017
Hora: 19h
Lloc: Racó del Llibre

Amb aquest llibre, Carles Rebassa ha guanyat el Premi de Novel·la Ciutat de Tarragona Pin i Soler i el Premi de Literatura Catalana Ciutat de Barcelona. A la presentació es farà una conversa amb Rocío Ávila, professora de llengua i literatura catalana.

L'autor ha publicat diversos llibres de poemes i en aquesta novel·la s'endinsa en la realitat dels adolescents d'un institut amb un llenguatge directe i molt realista: els conflictes, el bullying a uns alumnes gais, els problemes d'identitat en un moment tan complicat de la vida...

Presentació llibre'Els metges del balneari de la Puda de Montserrat'

Data: 29-03-2017
Hora: 19h
Lloc: Biblioteca Mestre Martí Tauler

A càrrec d'Àngel M. Hernández Carmona.

Aquest llibre versa sobre els metges directors del balneari de la Puda de Montserrat, des que el 1818 fou creada aquesta plaça fins al 1958, any en què fou clausurat el balneari. Durant aquest quasi segle i mig han exercit la direcció mèdica de la Puda vint-i-cinc facultatius, tots ells ben competents, atès que havien hagut de superar unes difícils oposicions.

Opendata

XerradaQuè és l'Open data?

Data: 30-03-2017
Hora: 18.30h a 21.30h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

El concepte de dades públiques respon a aquells conjunts de dades que es posen a disposició pública i que poder ser reutilitzades i tornades a publicar sense restriccions.

Aquest fenomen obre un nou món de possibilitats per generar valor afegit a la comunitat, entre ells, la millora de la qualitat democràtica i de la transparència de les administracions públiques. En aquesta sessió es proposa una primera iniciació a l'ecosistema bàsic de la reutilització de dades, es farà un repàs de diferents conjunt de dades disponibles en portals de dades (Rubí Open Data, Consell Comarcal del Vallès Occidental, Generalitat de Catalunya...), i es veuran diverses possibilitats de programari lliure o gratuït que es pot fer servir per treure profit i treballar aquestes dades. Una aproximació a través del portal Rubí Open data.

La sessió anirà a càrrec de Joan Manel Sánchez, membre de la cooperativa i-LabSo, Internet Laboratori Social.

anna terrats

Presentació del llibreLa teixidora de contes

Data: 30-03-2017
Hora: 18h
Lloc: Biblioteca

Vint-i-set històries eròtiques escrites amb humor, tendresa, sensualitat i bones dosis d'imaginació. Un homenatge a la sensualitat i a la lluita contra diversos prejudicis i prohibicions socials que van viure moltes dones durant la postguerra.

 

A càrrec de Gracia Pérez, escriptora i coordinadora del Club de Lectura Veus de Dona i Va D Teatre.

DocumentalShadow girl

Data: 31-03-2017
Hora: 19:00h
Lloc: El Celler

Versió original en castellà i anglès subtitulada en català.

Mentre edita la seva última pel·lícula a Toronto, la cineasta María Teresa Larraín comença a perdre la vista. Decideix viure sola el dolor i tancar les portes del seu passat, convençuda que mai més podrà tornar a treballar com a artista.

música medieval

MúsicaMúsica medieval i reinaxentista

Data: 31-03-2017
Hora: 20.30h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Eloi Fuguet i Joaquim Bogunyà ens convidaran a fer un passeig per la música de les corts de l'Edat Mitjana i el Renaixement amb flauta de bec, llaüt i veu, en un espectacle íntim però alhora distès i musicalment molt atractiu.

Aquest concert forma part del cicle Sala Clàssica, una programació de concerts que situen la Sala Noble de l'Ateneu com a escenari on aproximar-se a músiques antigues i del gènere clàssic, on a més de gaudir de l'audició, aprendrem del context de les peces interpretades i els seus autors atenent al nostre patrimoni musical.

CinemaCon la muerte en los talones

Data: 31-03-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

A causa d'un malentès, a Roger O. Thornhill, un executiu del món de la publicitat, uns espies ho confonen amb un agent del govern anomenat George Kaplan. Segrestat per tres individus i portat a una mansió en la qual és interrogat, aconsegueix fugir abans que ho matin. Quan l'endemà torna a la casa acompanyat de la policia, no hi ha rastre de les persones que havia descrit.

maite

Presentació del llibreTodo lo que ya no íbamos a necesitar

Data: 31-03-2017
Hora: 19.30h
Lloc: Racó del Llibre

Presentació del llibre de Maite Núñez

simulació terràtremol

Activitats familiarsSimulem un terratèmol amb estructures robustes

Data: 01-04-2017
Hora: 11h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

A càrrec de Iventem

Descobriu la robòtica educativa com a eina potenciadora d'habilitats tècniques i creatives! L'objectiu d'aquest taller serà investigar les característiques d'un edifici que millori la resistència davant d'un terratrèmol, pel que utilitzarem un simulador de terratrèmols construït amb peces LEGO. Explora l'origen i la naturalesa dels terratrèmols!

Activitat recomanada per a infants de entre 6 i 11 anys

Música"Los Saxofonista salvajes"

Data: 02-04-2017
Hora: 12:30h
Lloc: Plaça del Celler cooperatiu

Espectacle familiarDibi Dubi Dubà

Data: 02-04-2017
Hora: 12h a 14h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 4 € socis, 5 € no socis

Ho organitza: La Xarxa


Tres autòmats d’un parc d’atraccions són embalats i tancats en un magatzem perquè ja no tenen gràcia i no funcionen correctament. Sense opcions de poder tornar al parc on van fer les delícies de petits i grans, afronten la situació i recreen aquell món màgic i totes les seves atraccions en el lloc tan sòrdid i fosc on estan confinats. Un musical de creació a partir de grans peces musicals que van des de la música clàssica fins al pop, cantat íntegrament a capella i amb molt d’humor.

 

Xerrada divulgativaL'esport com a integració social

Data: 04-04-2017
Hora: 19:00h
Lloc: Auditori Biblioteca Municipal

rafel nadal

Presentació del llibreLa senyora Stendhal

Data: 04-04-2017
Hora: 19h
Lloc: Racó del Llibre

Després de l'èxit internacional de La maledicció dels Palmisano, Rafel Nadal torna a la Catalunya de postguerra amb la seva obra més madura: una novel·la colpidora, a cavall de realitat i ficció, que tanca el cicle de l'autor sobre els bàndols, el destí i la llibertat individual. L'autor, Rafel Nadal, signarà llibres i conversarà amb Eduard Puigventós.

Quan l'últim dia de la guerra una bala sega la vida de la Rossa en un tiroteig a la plaça de Sant Pere de Girona, el destí d'en Lluc queda lligat per sempre al de la senyora Stendhal, que el criarà com si fos fi ll seu. La força de la mare adoptiva, la rebel·lia del jove Dani i la saviesa de l'avi Dídac acompanyaran la mirada innocent del nen per un paisatge carregat d'emocions i de promeses. Fins que toparà amb l'ànsia de revenja dels vencedors decidits a passar comptes.

treball col·laboratiu

XerradaEl treball col·laboratiu i en xarxa a la ciutat

Data: 06-04-2017
Hora: 19h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Ho organitza: Servei de Mediació i entitats col·laboladores

astral

DocumentalAstral

Data: 07-04-2017
Hora: 19.30h
Lloc: CRAC (Sant Joan, 1)

Astral és la història d'un veler de luxe reconvertit en un vaixell per a refugiats amb sistemes de navegació, salvament i assistència sanitària.

Organitza: Rubí Acull

CinemaContratiempo

Data: 07-04-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 5€

Adrián Doria, un jove i reeixit empresari, desperta a l'habitació d'un hotel al costat del cadàver del seu amant. Acusat d'assassinat, decideix contractar els serveis de Virginia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d'una nit, assessora i client treballaran per trobar un dubte raonable que li lliuri de la presó.

Fotografia

TallerRetrat de les persones de Rubí

Data: 08-04-2017
Hora: 10 a 14h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)
Preu: 8€

A càrrec de Carles Mercader.

Redescobrim Rubí a través de l'objectiu de la càmera, immortalitzem diversos àmbits de la ciutat que ens permetran treballar aspectes concrets del món de la fotografia. En aquesta ocasió, el taller es centrarà en el retrat, un gènere fotogràfic que giren entorn de la idea de mostrar característiques físiques, l'expressivitat, la personalitat, fins i tot l'estat d'ànim de les persones que apareixen a les fotografies, persones de Rubí.

pasqua

Activitats familiarsContes de Pasqua

Data: 08-04-2017
Hora: 12h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Conillets, ous, pollets, mones... Però mones que són de xocolata i es menjen! La Pasqua arriba carregada de tradicions, d'històries i contes de tot el món! I a nosaltres ens agraden molt, quasi tant com la xocolata! I a tu?

concert

ConcertJohnny Big Stone & Sweet Marta

Data: 08-04-2017
Hora: 20h
Lloc: Espai Cultural de la CGT (plaça Anselm Clavé)

Organitza: Societat Blues de Rubí

TeatreLa autora de las meninas

Data: 09-04-2017
Hora: 18.30h a 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 15€ / 20€

Preu reduït en la compra d'entrades per a majors de 65 anys, pensionistes i jubilats i amb al carnet de la Biblioteca.

En un futur no gaire llunyà, la crisi financera obliga l’estat espanyol a vendre part del seu patrimoni artístic. Davant la possibilitat de vendre Las meninas, una famosa copista, que és monja, rep l’encàrrec de dur a terme una rèplica exacta de l’original de Velázquez. La religiosa es veurà immersa en un conflicte d’interessos a la vegada que la seva personalitat es transforma, passant d’humil artesana de la pintura a convertir-se en una reconeguda figura de les arts plàstiques i en una estrella mediàtica.

CinemaEspanya en dues trinxeres

Data: 20-04-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

Reflecteix els esdeveniments viscuts durant la Guerra Civil espanyola. El conflicte bèl·lic va dividir el país en dos: el bàndol feixista i comunista. L'enfrontament va ser a més una lluita social i política que va portar al país a una greu crisi econòmica.

jazz

Música1r Concurs de Jazz de grups novells de Rubí

Data: 21-04-2017
Hora: 20.30h
Lloc: Espai Cultural de la CGT (plaça Anselm Clavé)

Organitza: Espai de Jazz CGT-Rubí

refugiados

DocumentalRefugiados, camino a ninguna parte

Data: 21-04-2017
Hora: 19.30h
Lloc: CRAC

La peça mira als ulls de quatre refugiats després de recórrer milers de quilòmetres. Són supervivents d'una guerra, de misèria i d'un llarg viatge buscant una vida millor.

Organitza: Rubí Acull

ConcertEls Dobles Concerts de Bach

Data: 22-04-2017
Hora: 18:30h
Lloc: El Celler

4t Cicle de JazzXavier Castillo Trio

Data: 22-04-2017
Hora: 20h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Concert a càrrec de Xavi Castillo Trio, formació capitanejada pel contrabaixista egarenc Xavi Castillo. Aquest jove músic, format al Conservatori de Terrassa, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i al Koninklijk Conservatoirum (Països Baixos) desprén una maduresa instrumental que l'ha conduït a col·laborar en múltitud de formacions de diversos estils (pop, jazz, la Jove Orquestra de Girona, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya), així com a liderar diversos projectes, com el que ens proposarà aquest vespre a l'Ateneu, una selecció d'estàndards amb arranjaments i temes propis.

Aquesta sessió forma part del 4rt Cicle de Jazz, una programació estable d'actuacions en directe que combinen concerts a càrrec de músics de l'escena jazzística del territori amb jam sessions obertes a la participació ciutadana. Aquesta és una iniciativa de l'Associació Jazz Rubí en col·laboració amb l'Ateneu Municipal amb l'objectiu de promocionar i acostar aquest gènere musical i els seus intèrprets al conjunt de la ciutadania a través de l'aposta per la música en directe.

MúsicaEls solistes de la cobla

Data: 22-04-2017
Hora: 21.00h a 23.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 7.50€ / 10€

Preu reduït en la compra d'entrades per a majors de 65 anys, pensionistes i jubilats i amb al carnet de la Biblioteca

Cinema en catalàEl llibre de la selva

Data: 24-04-2017
Hora: 18:00h
Lloc: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Preu: Gratuït

dimecres manetes

Medi ambientDimecres manetes

Data: 26-04-2017
Hora: 18h a 21h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Ho organitza: Servei Educatiu de Residus. Ajuntament de Rubí.

El Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí posa en marxa un nou servei d'assessorament per tal que la ciutadania pugui reparar-se ella mateixa petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics, els Dimecres Manetes. En aquest espai podreu aprendre a reparar els vostres petits aparells elèctrics i electrònics. No cal que disposeu d'eines ni saber-ne gaire, un expert us explicarà com reparar-lo i disposareu d'eines per fer-ho.

DocumentalAmateurs a l'espai

Data: 28-04-2017
Hora: 19:00h
Lloc: El Celler

Versió original en danès subtitulada en català.
En Kristian i en Peter són amics, són enginyers de primer nivell i comparteixen un somni: construir un coet fet a casa que els permeti viatjar a l’espai. Si tenen èxit, Dinamarca serà el quart país a la història en enviar persones més enllà de l’atmosfera terrestre.
Acompanyats d’un grup de fanàtics de l’aeronàutica, els dos protagonistes hauran de lluitar contra els més grans desafiaments tècnics i fins i tot desatendre les seves obligacions familiars per fer realitat el seu somni.
música clàssica

MúsicaMúsica clàssica i popular

Data: 28-04-2017
Hora: 20.30h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Concert a càrrec del guitarrista Tono Blasi, qui interpretarà un repertori de peces clàssiques de totes les èpoques, des del barroc, passant pel classicisme i el romanticisme i, fins i tot alguna peça més moderna, configurant una selecció de peces conegudes i fàcilment reconeixibles pel gran públic, amb l'objectiu d'apropar el seu context i de fer passar una estona agradable als assistents.

Aquest concert forma part del cicle Sala Clàssica, una programació de concerts que situen la Sala Noble de l'Ateneu com a escenari on aproximar-se a músiques antigues i del gènere clàssic, on a més de gaudir de l'audició, aprendrem del context de les peces interpretades i els seus autors atenent al nostre patrimoni musical.

CinemaRegreso al futuro

Data: 28-04-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

L'adolescent Marty McFly és amic de Doc, un científic al que tots prenen per boig. Quan Doc crea una màquina per viatjar en el temps, un error fortuït fa que Marty arribi a 1955, any en el qual els seus futurs pares encara no s'havien conegut. Després d'impedir la seva primera trobada, haurà d'aconseguir que es coneguin i es casin; en cas contrari, la seva existència no seria possible.

concert La Ferlandina

Activitats familiarsConcert per a petita infància La Ferlandina

Data: 29-04-2017
Hora: 12h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

L'Escola Municipal de Música Pere Burés col·labora en la organització d'aquest petit cicle de concerts adreçat a la petita infància, un exercici d'educació del gust i l'escolta musical amb l'objectiu d'estimular la curiositat i el treball sensitiu dels infants a partir de la música.

En aquesta ocasió us proposem un duet de violí barroc i viola de gamba, La Ferlandina, format per Meritxell Tiana i Anna Casademunt, què interpretaran un repertori poc habitual a l'escena musical catalana, la música anglesa dels segles XVI i XVII.

DansaEl llac dels cignes

Data: 30-04-2017
Hora: 18.30h a 20.30h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 20€ / 26€ / 35€

Companyia Ballet de Moscú.

Preu reduït en la compra d'entrades per a majors de 65 anys, pensionistes i jubilats i amb al carnet de la Biblioteca. Preu d’entrades de grup: 20 € (mínim 10 entrades) reserves: info@factoriacultural.com

carles

DocumentalMy friend

Data: 05-05-2017
Hora: 19.30h
Lloc: CRAC

El documental posa cara als protagonistes d'aquest drama i també a les persones que intenten ajudar-los. Carles Prats viatja fins a Grècia, on hi ha més de 50.000 demandants d'asil que han quedat bloquejats des del mes de març, quan es van tancar les fronteres europees.

Organitza: Rubí Acull

CinemaLa la land, la ciudad de las estrellas

Data: 05-05-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 5€

Mia, una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre acudeix a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s'enamoren, però la seva gran ambició per arribar al cim en les seves carreres artístiques amenaça amb separar-los.

MonòlegConillet

Data: 07-05-2017
Hora: 18.30h a 20.30h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 11,25€ / 15€

* Preu reduït en la compra d'entrades per a majors de 65 anys, pensionistes i jubilats i amb al carnet de la Biblioteca.

Amb Clara Segura

És mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia, té por i està molt i molt i molt cansada. És una dona al límit, interpretada per Clara Segura, que sobreviu al seu present esbudellant el seu passat per fer-hi les paus i poder viure el futur amb dignitat. Un monòleg original de Marta Galán Sala.

Cinema en catalàMascotes

Data: 08-05-2017
Hora: 18:00h
Lloc: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Preu: Gratuït

CinemaTerciopelo azul

Data: 12-05-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

Un matí, Jeffrey Beaumont, després de visitar al seu pare a l'hospital, troba entre uns arbustos una orella humana. La guarda en una bossa de paper i la porta a la comissaria de policia, on li atén el detectiu Williams, que és veí seu. Comença així una misteriosa intriga que desvetllarà estranys successos esdevinguts en una petita localitat de Carolina del Nord.

Activitat familiarTaller de percussió en família

Data: 13-05-2017
Hora: 17:30h
Lloc: El Celler

Toquem Tambors! Treballem la comunicació i el diàleg, la capacitat d’escoltar, la concentració, la interrelació...
Expressem i ens divertim!
Donem ritme a la vida.

ConcertConcert amb mainasons

Data: 13-05-2017
Hora: 19:00h
Lloc: El Celler

Mainasons és un grup que reviu les cançons infantils tradicionals amb un nou format fresc i engrescador. A base de ritmes moderns propis del jazz, el soul, el funk i altres, reformulen temes com “En Joan Petit”, “La Lluna i la Pruna” o “Caga, Tió”.

MúsicaPerfomance de música, bodypaint i escena

Data: 13-05-2017
Hora: 19.30h
Lloc: Espai Cultural de la CGT (plaça Anselm Clavé)

Activitat coordinada por Sita Zoroa, professional del sector recentment instal·lada a la nostra ciutat.

Organitza: Espai de Jazz CGT-Rubí

TeatreParadís pintat

Data: 13-05-2017
Hora: 21.00h a 23.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 7.50€ / 10€

Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d'aquells quadres plens d'angelets? Doncs un d'aquests éssers innocents protagonitza l'últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero. Un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits i interpel·lats

Espectacle familiarMenuda Comèdia

Data: 14-05-2017
Hora: 12h a 14h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 4 € socis, 5 € no socis

Ho organitza: La Xarxa

Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, un teatre que els seus habitants l’anomenaven  el teatre de La Comèdia. La comèdia no és un teatre com els altres, és molt especial, perquè a dins hi viuen ben amagats uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre de La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible.

CinemaUn monstre em ve a veure

Data: 18-05-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

Després de la separació dels seus pares, Connor, un noi de 12 anys, haurà d'ocupar-se de portar les regnes de la casa, doncs la seva mare està malalta de càncer. El nen intentarà superar les seves pors i fòbies amb l'ajuda d'un monstre però les seves fantasies hauran d'enfrontar-se no només amb la realitat, sinó amb la seva freda i calculadora àvia

MúsicaCristina Partner & the black souls

Data: 19-05-2017
Hora: 21.00h a 23.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 7.50€ / 10€

Preu reduït en la compra d'entrades per a majors de 65 anys, pensionistes i jubilats i amb al carnet de la Biblioteca

Activitat familiarLaberints

Data: 20-05-2017
Hora: 18:00h
Lloc: El Celler

Construirem laberints per resseguir-los, perdre’ns i trobar el camí de sortida. Un dia ple de laberints!
Els infants a partir d’un any han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult.

4t Cicle de JazzViktoija Pilatovik & Michele Faber Quartet

Data: 20-05-2017
Hora: 20h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Ho organitza: Associació Jazz Rubí

Jazz en estat pur amb calidesa vocal i mestratge instrumental.

TeatreParadise

Data: 21-05-2017
Hora: 18.30h a 20.30h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 11,25€ / 15€

Amb Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser, Albert Salazar.

Preu reduït en la compra d'entrades per a majors de 65 anys, pensionistes i jubilats i amb al carnet de la Biblioteca.

Tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Tres relats  que ens parlen de la família, de la soledat i de l’amor. Cinc actors interpreten nou personatges en la recerca del seu paradís perdut. Una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics, i amb la Veroshka com a narradora i còmplice de l’espectador. Benvinguts al Paradise.

Cinema en catalàCigonyes

Data: 22-05-2017
Hora: 18:00h
Lloc: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Preu: Gratuït

CinemaLa familia Bélier

Data: 26-05-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

Tots els membres de la família Bélier són sords, excepte Paula, de 16 anys. Ella fa d'intèrpret per als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja familiar. A causa que a Paula li agrada un noi de l'institut, s'apunta com ell al grup del cor. Allà descobrirà el seu talent per al cant.

CinemaElle

Data: 02-06-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 5€

Michèle, reeixida executiva d'una empresa de videojocs, busca venjança després de ser assaltada de forma violenta a la seva pròpia casa per un intrús.

CinemaCon faldas y a lo loco

Data: 09-06-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

Joe i Jerry són dos músics que es veuen obligats a fugir després de ser testimonis d'un ajust de comptes entre dues bandes rivals. Com no troben treball i la màfia els persegueix, decideixen vestir-se de dones i tocar en una orquestra femenina. Joe per conquistar a Sugar Kane, la cantant del grup, fingeix ser un magnat impotent; mentrestant, Jerry és cortejat per un milionari que vol casar-se amb ell.

Cinema en catalàBuscant la Dory

Data: 12-06-2017
Hora: 18:00h
Lloc: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Preu: Gratuït

CinemaIncerta glòria

Data: 16-06-2017
Hora: 21.00h
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)
Preu: 3€

Plena Guerra Civil Espanyola, en el front d'Aragó, any 1937. Lluís, un jove oficial republicà, destinat a un lloc temporalment inactiu en un erm desert, coneix a una enigmàtica vídua de la qual s'enamora.

Monòleg#quenonosfrunjanlafiesta II

Data: 17-06-2017
Lloc: Teatre Municipal. La Sala (C. Cervantes, 126)

David Guapo representa el seu monòleg d'éxit a Rubí.

Exposició 'Maquillatges', de Miquel Mas

expo

Des del: 24-02-2017
Fins al: 13-04-2017
Lloc: Aula Cultural (av. Barcelona, 84)

Miquel Mas és un artista inquiet. Durant la seva trajectòria, de més de cinquanta anys, ha investigat i desenvolupat diferents maneres d'expressar-se plàsticament. Amb "Maquillatges" Miquel Mas posa en relació la perfecció realista dels seus "Humans" i la pulsió surrealista d'una nova generació dels "Retrats de la posteritat", gràcies a una tècnica depuradissima, un domini absolut de cada traç i un detallisme minuciós, combinats amb la imaginació desbordant, la ironia càustica i l'especulació recolzada en el collage.

La diversitat dels "Humans" es barreja amb la complexitat i l'expressionisme exacerbat dels "Retrats". En els "Humans", en cadascun, hi ha condensades històries particulars connectades a experiències i patrimonis culturals ben diferents que tenen una extraordinària densitat de significats. En els "Retrats", que sempre constitueixen veritables exploracions, hi ha reflectides totes les incerteses, les febleses, les incongruències, les pors i les tribulacions de la nostra època, enlluernada de tanta visibilitat.

Horari: dijous i divendres de 17.30 a 20.30h. Dissabtes d'11 a 14 h i  de 17.30 a 20.30h. Tancat de dilluns a dimecres, diumenges i festius.

 

Exposició Exposició monogràfica de motos clàssiques i antigues

Des del: 05-05-2017
Fins al: 04-06-2017
Inauguració: 19:00h
Lloc: El Celler

Aquesta exposició està a càrrec de l’Associació d’Automòbils Antics de Rubí.

Subscriu-te al nostre butlletí

  • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!