XerradaLa batalla de l'Ebre, Corbera i la Fatarella

Data: 21-05-2018
Hora: 18h
Lloc: Ateneu

A càrrec de Josep Sánchez, historiador i escriptor

Organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Presentació del llibrePermagel

Data: 23-05-2018
Hora: 19h
Lloc: Llibreria L'Ombra

Eva Baltasar, una de les grans triomfadores de la diada de San Jordi d'enguany, presentarà Permagel. Després d'una sòlida trajectòria poètica, la primera novel·la de Baltasar ha estat rebuda molt càlidament pels crítics i està sent entusiastament recomanada pels seus lectors.

MuntanyaCicle d'audiovisuals de muntanya

Data: 24-05-2018
Hora: 20h
Lloc: Centre Excursionista de Rubí

El 24 de maig serà el torn de 'Si no vols pols, no vagis a Iran', de Marc Gascon, que mostra la seva aventura en bicicleta creuant aquest país; 'Life live Alaskan', de Maite Manunelles, un gran viatge per Alaska; i 'Toubkal', de Xavi Torres, que mostra l'ascensió fins al cim més alt del Marroc i del nord d'Àfrica.

ConcertJere: Íntimo

Data: 25-05-2018
Hora: 21.30h
Lloc: La Sala
Preu: 10 € anticipada / 15 € dia de funció

Concert final de la gira Íntimo. Aquest cantautor català ens oferirà un repertori amb les seves cançons de sempre, acompanyat de guitarra acústica i piano. Íntimo, els temes de sempre interpretats com mai els has sentit.

TertúliaRubí a l'època de l'imperi romà

Data: 25-05-2018
Hora: 19h
Lloc: Ateneu

Jordi Vilalta explicarà les principals troballes arqueològiques d'aquesta època i també si la nostra població va ser l'antiga Rubricata o no. A més, es presentaran les principals troballes que demostren que Rubí, als segles I i II de la nostra era, fou un nulci de població important i molt romanitzat.

Sabor a Cuba Show

Data: 26-05-2018
Hora: 20h
Lloc: Casa de la Cultura de Catalunya (C/Espoz i Mina)
Preu: 5€ entrada anticipada

Concert de Guarache, Latin Sound i Tony Kocha

Vermuts musicalsCarlquist / Mitchell Quartet

Data: 27-05-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Fredrik Carlquist, saxo tenor; David Mitchell, guitarra; Tom Warburton, contrabaix; Roberto Faenzi, bateria. Hi haurà servei de bar.

MuntanyaCicle d'audiovisuals de muntanya

Data: 31-05-2018
Hora: 20h
Lloc: Centre Excursionista de Rubí

El cicle finalitzarà el 31 de maig amb la projecció d''Esquí de muntanya la península de Kola', un treball de Pito Costa sobre aquesta península situada entre el nord de Rússia i el nord-est de Finlàndia.

Exposició Sergi Marcos: Del poema a la pintura

Des del: 13-04-2018
Fins al: 14-07-2018
Lloc: Aula Cultural (Av. Barcelona, 84)

En el recorregut de Sergi Marcos a la cerca de l'expressió artística i d'uns valors inherents a l'ésser humà, la poesia ha estat sovint font d'inspiració. La immersió en la poesia de Joan Margarit ha fet possible l'exposició que es presenta a l'Espai Expositiu Aula Cultural. Més informació aquí.

Exposició Minerals i fòssils. Aplicacions i usos quotidians

Des del: 16-04-2018
Fins al: 31-05-2018
Lloc: Biblioteca Mestre Martí Tauler

La mostra fa un recorregut per la geologia de Rubí, la prehistòria i l'art, la mitologia i la simbologia cultural, així com les aplicacions dels minerals a la indústria i els objectes quotidians. Més informació aquí.

Exposició El Megalitisme a Catalunya

Des del: 03-05-2018
Fins al: 22-07-2018
Lloc: Museu Municipal Castell

La mostra se centra en els monuments megalítics trobats a Catalunya, entre els quals hi ha els dòlmens, els menhirs i les escultures. Tot i que la seva funció era principalment funerària, també podien servir per delimitar el territori o com a punt de reunió o de culte religiós. Aquestes estructures de grans blocs de pedra lligades en sec van ser construïdes per sedentaris que practicaven l'agricultura i la ramaderia durant els períodes del neolític mitjà i neolític final, el calcolític i la primera edat del bronze.

Exposició Maria Elena Valdez: Cafè Imaginari

Des del: 04-05-2018
Fins al: 01-06-2018
Lloc: Lectors al tren!

La il·lustradora Maria Elena Valdez exposa un particular grup de personatges i les seves històries. Els originals que s'exposen formen part del seu treball Post Meridiem, seleccionat per al VII Catálogo Iberoamericano de Ilustración.

 

Subscriu-te al nostre butlletí

  • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!