#8MRubíMes de la Dona

Data d'inici: 01-03-2018
Data final: 31-03-2018

Consulta tot el programa d'activitats aquí.

Activitat familiarEls vitralls de Gaudí

Data: 24-03-2018
Hora: 11h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

A càrrec de Yasmina Capó

ConcertSwing, blues i folk

Data: 24-03-2018
Hora: 20.30h
Lloc: Espai Cultural de la CGT (plaça Anselm Clavé)

Concert de Lluís Gómez (Trio), Maribel Rivero, Miguel Talavera. Swing, blues, folk, bluegrass..

TeatreEl despertar de la primavera

Data: 25-03-2018
Hora: 18.30h
Lloc: La Sala
Preu: 15€ (11,25€ amb descompte)

És un musical pop rock que tracta sobre l'amor adolescent, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s'obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla, que fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

 

MúsicaReflexes

Data: 06-04-2018
Hora: 21h
Lloc: La Sala
Preu: 10€ (7,50€ amb descompte)

Reflexes es reuneix per explicar-vos a través de la música el so original dels instruments al període barroc. En el programa que us presentem, podrem escoltar els contrasts entre els estils de diferents països europeus, viatjant de la virtuositat i vivesa italiana a la complexitat de la música alemanya.

És un grup format per músics especialitzats en la interpretació de la música amb instruments i criteris originals. S'han format en conservatoris arreu d'Europa i formen part de diverses orquestres i grups vocals i instrumentals amb criteris històrics.

TeatreMarat Sade

Data: 07-04-2018
Hora: 21h
Lloc: La Sala
Preu: 15 € (11,25€ amb descomptes)

MARAT / SADE és el nom abreujat de persecució i assassinat de Jean Paul Marat, representat pel grup d'actors de l'Hospici de Charenton sota la direcció del Senyor de Sade. Es tracta d'un dels títols referencials del teatre europeu del segle XX. Escrit el 1964 per Peter Weiss, autor alemany, aborda els anys posteriors a la Revolució Francesa, si bé pel seu llenguatge i supervisió resulta d'una extraordinària actualitat.

A través de Marat, de l'assassina Carlota Cordayde Sade, de Coulmier i del mossèn revolucionari llibertari Jacques Roux, es presenten les diferents posicions davant la revolució, mentre el poble és encarnat pel cor de "bojos" i pel grup de còmics cantaires que, al costat del presentador, confeccionen el muntatge i l'estil musical.

El dilema de l'obra gira entorn de la lluita dialèctica entre l'individualisme i el col·lectiu, entre la violència i la submissió, entre l'honestedat i la corrupció.

TeatreQuo no vadis

Data: 08-04-2018
Preu: 5€ socis La Xarxa, 6 € no socis

A l'escenari del teatre, el mestre escenògraf i el seu aprenent arriben per donar els darrers retocs al decorat de Marc Antoni i Cleòpatra, que és a punt d'estrenar-se. Sorpresos pel públic present a la sala, es veuen abocats a posar en escena l'espectacle davant d'un públic que es nega a abandonar la platea.

Els protagonistes de Quo no vadis transformen aquesta obra clàssica en una libèrrima versió clownesca. Una delirant comèdia de "teatre dins el teatre", amb un diàleg frenèticament divertit i amb la constant transformació de qualsevol objecte quotidià en element escenogràfic.

 

ConcertBandes sonores del cinema

Data: 08-04-2018
Hora: 12h
Lloc: El Celler

Concert de l'Orquestra de Cambra de l'Escola Municipal de Música. Primera temporada de concerts de l'Orquestra de Cambra de l'Escola Municipal de Música Pere Burés.

MúsicaConcert de Primavera

Data: 08-04-2018
Hora: 20.30h
Lloc: Església de Sant Pere

L'Obrador Coral oferirà la Cantata número 34 de Johan Sebastian Bach, la Cantata de Pentecosta, en una traducció al català feta per la Abadia de Montserrat. Acompanyats d'orgue i dues flautes i dirigits pel mestre Jordi Boltes. També comptem amb la col·laboració del grup de cambra de l'aula de cant de l'EM Pere Burés, acompanyats del quartet de corda i dirigits per Montserrat Bertral.

Vermuts musicalsChino & The Big Bet

Data: 15-04-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Swing i blues. Hi haurà servei de bar.

Música i dansaSols

Data: 15-04-2018
Hora: 18.30h
Lloc: La Sala
Preu: 10€ (7,50€ amb descompte)

El ballarí Jordi Rubio i el músic Carles Belda presenten un projecte minimalista de música i dansa per posar en escena vivències i experiències que expliquen la seva història.

En aquest viatge sincer, els dos artistes vallesans cobreixen el territori català a ritme de ball de gitanes, bolangera, jota, sardana, fandango, bolero, farandola i polca, entre d'altres.

ConcertEncuentros en el tercer desfase

Data: 20-04-2018
Hora: 21h
Lloc: La Sala
Preu: 10€ (7,50€ amb descompte)

Laia Armengol, veu; Ismael Dueñas, teclat i electrònica; i Daniel Turró, guitarra.

Documental del mesGolden Dawn Girls

Data: 20-04-2018
Hora: 19h
Lloc: El Celler

«Què ha passat a Grècia?», es pregunta en veu alta el cineasta Håvard Bustnes a l’inici d’aquest inquietant documental. En els últims anys, la imatge d’un país amb platges assolellades i gent amigable ha estat enfosquida per ideologies polítiques properes al nazisme que s’encarnen en Alba Daurada, el partit que a les eleccions del 2012 va aconseguir 21 escons al Parlament grec.

Quan nombrosos membres destacats del partit són empresonats, les seves dones (entre elles la filla del líder Nikos Michaloliakos) agafen les regnes de la formació i continuen propagant el missatge. Totes elles tenen la suficient experiència per evitar escletxes en el discurs oficial i s’asseguren que les entrevistes que els fan queden tal com volen. En un moment de distracció, però, el director marxa corrent amb la càmera i aconsegueix enregistrar imatges compromeses del partit neonazi. El material resultant, complementat amb imatges d’arxiu, no deixa cap dubte sobre el costat depravat d’aquest partit polític i revela l’abisme, cada vegada més clar, entre la realitat i la imatge que pretenen donar.

Vermuts musicalsWax & Boogie

Data: 22-04-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Blues, boogie woogie i swing. Ster Wax, veu; David Giorcelli, piano; Reginald Vilardell, bateria. Hi haurà servei de bar.

XerradaLes pintures i obres d'art de Sixena

Data: 26-04-2018
Hora: 18h
Lloc: Ateneu

Xerrada a càrrec de Josep Miquel Gràcia, escriptor, poeta i artista.

Organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí

ConcertMelao de canya

Data: 28-04-2018
Hora: 20.30h
Lloc: Espai Cultural de la CGT (plaça Anselm Clavé)

Funk i soul en clau de piano i conga.

Vermuts musicalsVirginia & The Woolfs

Data: 29-04-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Soul i black music. Virginia Vi, veu; Brian O’Mahony, guitarra i veu; Dara Luskin, baix i veu; Stéphane Jaïs, teclats; Xavi Tomás, bateria. Hi haurà servei de bar.

Vermuts musicalsD’Ebano

Data: 06-05-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Gabriel Amargant, clarinet; Giampaolo Laurentaci, contrabaix; Salvador Toscano, bateria i percussió; Bartolomeo Barenghi, guitarra. Hi haurà servei de bar.

MúsicaEl meu primer festival

Data: 12-05-2018
Hora: De 17.30 a 22.30h
Lloc: El Celler

De 17.30 a 20h, Taller de grafit per a nens i nenes a partir de 5 anys. També hi haurà Citycars (circuit de cotxes per als més petits del festival, nens i nenes de 2 a 4 anys). A les 19h, Concert Viatjazz (Cia. Roger Canals), un    Espectacle de swing.

 

TeatreCyrano

Data: 12-05-2018
Hora: 21h
Lloc: La Sala
Preu: 15€ (11,25€ amb descomptes)

Lluís Homar aborda el clàssic d’Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac. Aquesta vegada compten amb cinc actors damunt l’escenari, però els seus objectius són els mateixos que a Terra Baixa, tractar un clàssic popular com una matèria sensible. No escatimaran ni un bri de la càrrega psicològica dels personatges, però tampoc descuidaran la lleugeresa i la vivacitat amb la qual Rostand relata aquest conte d’espases i versos.

TeatreEls tres porquets es caguen de por

Data: 13-05-2018
Hora: 12h
Lloc: La Sala
Preu: 5€ socis La Xarxa, 6 € no socis

El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por. El llop ho sap. Si els porquets tenen por són fàcils d'atrapar. El llop ho sap. I... per això torna per menjar-se'ls d'una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop?

Vermuts musicalsBarcelona Jazz Quintet

Data: 13-05-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

A càrrec de Pol Omedes, trompeta; Toni Sola, saxo tenor; Eduard Fernandez, piano; Pere Loewe, contrabaix; i Enrique Heredia, bateria.

Vermuts musicalsLa Vella Dixieland + Myriam Swanson

Data: 20-05-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Jazz i blues. Hi haurà servei de bar.

XerradaLa batalla de l'Ebre, Corbera i la Fatarella

Data: 21-05-2018
Hora: 18h
Lloc: Ateneu

A càrrec de Josep Sánchez, historiador i escriptor

Organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí

ConcertJere: Íntimo

Data: 25-05-2018
Hora: 21.30h
Lloc: La Sala
Preu: 10 € anticipada / 15 € dia de funció

Concert final de la gira Íntimo. Aquest cantautor català ens oferirà un repertori amb les seves cançons de sempre, acompanyat de guitarra acústica i piano. Íntimo, els temes de sempre interpretats com mai els has sentit.

Vermuts musicalsCarlquist / Mitchell Quartet

Data: 27-05-2018
Hora: 12.30h
Lloc: El Celler

Fredrik Carlquist, saxo tenor; David Mitchell, guitarra; Tom Warburton, contrabaix; Roberto Faenzi, bateria. Hi haurà servei de bar.

Exposició 31è Concurs de Màscares

expo màscares

Des del: 08-02-2018
Fins al: 28-03-2018
Lloc: Sala d'exposicions edRa

L'Associació d'alumnes i ex-alumnes de l'escola edRa, l'Associació +e, ha organitzat, com cada any, el concurs de màscares. És un dels concursos de màscares més antics del territori.

Exposició Energia en moviment

Des del: 21-02-2018
Fins al: 24-03-2018
Lloc: Antiga Estació

La mostra reuneix més d'una trentena d'obres, majoritàriament pintures i dibuixos, realitzades per les sòcies de Mujeres Creativas del Vallès. Tot i que hi conflueixen estils, tècniques i temàtiques diferents, tots els treballs exposats tenen com a comú denominador l'energia que desprenen. Vídeo de l'exposició aquí.

Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13.30h i de 16.45 a 20.15h. Dissabtes, de 10 a 13.30h, i diumenges i festius, tancat.

Exposició Pepe Farrés: Dones

Des del: 01-03-2018
Fins al: 30-04-2018
Lloc: Espai Cultural de la CGT (plaça Anselm Clavé)

L'artista rubinenc exposa aquarel·les i dibuixos en carbó i pastel de gran format. Són retrats de dones que busquen amb la seva expressivitat arribar a l'ànima dels personatges, per fer a la vegada reflexionar l'espectador sobre que o quina és la veritat que el retrat amaga.

Horari: dilluns i dimecres, de 18.30 a 20.30h; dijous, de 19 a 21.30h; divendres i dissabte en horari de concerts.

Exposició Bitàcores

Des del: 02-03-2018
Fins al: 30-03-2018
Inauguració: 19h
Lloc: Ateneu (c/ Xile, 1-3)

Fotografies de Laia Oller i Anna Palau

L'art és el testimoni d'un valor que val molt més que mil paraules.

Exposició Il·lustracions d'Ignasi Blanch

Des del: 13-03-2018
Fins al: 29-03-2018
Lloc: Lectors al tren!

Exposició d'il·lustracions que Ignasi Blanch ha anat publicant a la revista Catorze.cat.

Exposició Som Rubí, persones + territori

Des del: 16-03-2018
Fins al: 07-04-2018
Lloc: El Celler

Es tracta d’un projecte col·lectiu i participatiu impulsat per l’Escola d’Art i Disseny edRa que dona veu als joves i mostra les seves reflexions sobre el món i el Rubí d’ara en relació a la idea de multiculturalitat i d’integració. Més informació aquí.

Subscriu-te al nostre butlletí

  • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!