Troben nou pakistanesos indocumentats a dins d'un camió al Vallès

Els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta per determinar de quina manera han arribat

Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 12:23h
Aquest dijous, treballadors d'una empresa de Santa Perpètua de Mogoda han trobat nou persones indocumentades que s'amagaven a la zona de càrrega i descàrrega d'un camió. L'Ara ha avançat aquesta informació i els Mossos d'Esquadra ho han confirmat.

Quan el camioner ha arribat a l'empresa ha alertat els treballadors que sentia sorolls al darrere del vehicle, i de seguida s'ha trucat als Mossos d'Esquadra. En arribar, els agents han comprovat que hi havia nou persones, que han estat ateses pels serveis sanitaris i després traslladades a dependències policials. 

Un cop allà, cap d'elles ha pogut acreditar una identificació espanyola, i se les ha traslladat a la comissaria de la policia espanyola de Sabadell, ja que és aquest cos el que té competències en matèria d'estrangeria.
 
Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda, i en paral·lel a les gestions que pugui fer la policia espanyola, els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta per determinar de quina manera han arribat a Santa Perpètua de la Mogoda les nou persones.