Rubí recupera la Caminada Nocturna

No obstant això, l'edició d'enguany estarà fortament marcada per la pandèmia

Caminada Nocturna a Rubí
Caminada Nocturna a Rubí | Òmnium Cultural
S.B.
15 de setembre del 2021
Actualitzat el 16 de setembre a les 11:03h
Rubí recupera la Caminada Nocturna després que l'any passat s'hagués de suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19. Enguany però, la 14a edició, que es farà el pròxim dissabte, 2 d'octubre, continuarà marcada per certes restriccions i s'adaptarà a les condicions sanitàries per garantir la seguretat dels participants. La iniciativa està organitzada pel Centre Excursionista de Rubí (CER) i l’entitat Rubí d’Arrel i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Així doncs, aquesta edició la participació quedarà reduïda a 500 persones i s'eliminaran les aturades als punts d'interès. També decauen del programa el sopar i el concert posteriors. Tanmateix, la sortida serà esglaonada entre les 19.30 h i les 20.30 h per evitar aglomeracions.

La proposta 2021 oferirà dos recorreguts, un de 12 quilòmetres i un altre de 8 quilòmetres. La ruta passarà per les masies de Can Calopa, Can Pi de Vilaroc, Can Serrafossà i Can Balasc. La reserva de plaça es podrà fer a partir d'aquest dissabte, 18 de setembre, al lloc web del CER, on també es podran descarregar els documents associats com el reglament de la prova i els itineraris.

El regidor d'Esports, Juan López, ha agraït la tasca del Centre Excursionista i de Rubí d'Arrel per a la ciutat: "És un orgull que aportin activitats al municipi després de l'època que hem passat".