La Síndica de Greuges explica la seva tasca al Consell dels Infants i Adolescents

Milagros Calleja h

La trobada entre la Síndica i els consellers i consellers ha tingut lloc a la Bibliotaca
La trobada entre la Síndica i els consellers i consellers ha tingut lloc a la Bibliotaca | Lali Puig
Redacció
15 de març del 2019
La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, s'ha trobat aquest dijous amb els membres del Consell dels Infants i Adolescents per donar-los a conèixer la seva tasca i reflexionar plegats sobre els drets i deures de proximitat. La sessió, que ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, també ha comptat amb la participació d'una quinzena de familiars dels consellers i conselleres. 

Durant la trobada, Calleja ha exposat les seves funcions, quines són les demandes que pot atendre i per quins canals se'ls hi poden fer arribar, així com la diferència entre drets i deures i el paper que juga la Sindicatura en la seva defensa.

Després de la seva explicació, els infants i joves han treballat en grups al voltant de la pregunta "com podríeu col·laborar amb la Síndica?" i en relació a diferents drets i deures, com ara els drets a l'educació, la sanitat o la diversitat, entre d'altres. A continuació, han compartit les seves reflexions amb els familiars assistents i amb la Síndica, que ha tancat la trobada resolent els seus dubtes i donant resposta a les seves idees.