Continuen les activitats del Mes de la Dona

Diverses entitats i l'Ajuntament de Rubí han organitzat una trentena d'activitats per donar visibilitat a les dones

18 de març del 2019
Actualitzat a la 13:18h
Cartell del Dia de la Dona a Rubí, il·lustrat per Zisis
Cartell del Dia de la Dona a Rubí, il·lustrat per Zisis | RUBITV


Com cada any, l'Ajuntament de Rubí, juntament amb diverses entitats de la ciutat, organitza un mes farcit d'activitats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que es presenta amb la il·lustració de l'artista Zisis, en què diverses dones combatives i vitals suporten una pancarta amb el lema Juntes arribem més lluny.

La programació, que enguany compta amb una trentena d'activitats, combina propostes de caràcter reivindicatiu amb altres de divulgatives o lúdiques.

Després de viure dues setmanes plenes d'activitats i una jornada de vaga feminista multitudinària, les activitats programades continuen fins al divendres 29 i dissabte 30 de març, concloent el Mes de la Dona amb el Ball de les dones que tindrà lloc al Celler a les 21 h.

Recordem que les exposicions del Mes de la Dona son les mostres Drets sexuals i reproductius a l'Índia rural, a la Biblioteca Municipal (del 4 al 27 de març) i Vida!, a l'Antiga Estació (del 7 al 30 de març). 

Els dies vinents Rubí també acollirà la conferència La família i un de més. La diversitat en les famílies i en la convivència, a càrrec de Carme Porta Abad, aquest dilluns a les 18 h, a la Biblioteca Municipal. Dimarts 26 de març, a les 17 h, tindrà lloc la xerrada El valor de cuidar. Qui cuida quan emmalaltim amb Carme Casas Martínez, a l'Ateneu Municipal i, per acabar, l'endemà, 27 de març, a la Biblioteca, Montse Ruiz oferirà una conferència-tertúlia.

Pel que fa als espectacles, el dissabte 23 de març, a les 12 h, L'Ateneu rebrà a la Companyia Raig de Sol, els quals oferiran l'espectacle familiar M'agrades igualment.​​