Tot en marxa per la Cursa Solidària «Corre, aixeca't, no t'aturis» dels Maristes

L'escola destinarà els beneficis de la 4a edició de la cursa a 9 projectes de cooperació de l'ONG SED

Una de les curses solidàries organitzades pels Maristes
Una de les curses solidàries organitzades pels Maristes | Maristes
Redacció
19 de març del 2019
Per quart any consecutiu la ciutat de Rubí s'omplirà d'alumnes de l'Escola Maristes de Rubí el pròxim diumenge, 24 de març, amb motiu de la Cursa Solidària, enguany sota el nom Corre, aixeca't, no t'aturis

Es tracta d'una iniciativa que pretèn conscienciar als alumnes de l'escola de la importància de construir un món més just i treballar la cultura per la pau entre tota la comunitat educativa. A més té la característica que el 100% dels ingressos dels participants es destinen a 9 projectes de cooperació que organitza l'ONG SED (Solidaritat, Educació i Desenvolupament) a Tanzània, República Centreafricana, Paraguai i Haití. 

Els participants sortiran del pati de l'escola, a les 11 h, i realitzaran un recorregut de 5 km pel voltant del centre educatiu i pel Torrent dels Alous, que finalitzarà al mateix punt. Durant la resta del matí hi haurà animacions infantils, música, ball i tallers de les mans de diverses entitats de la ciutat. La jornada solidària acabarà amb una botifarrada popular. 

A cinc dies de la cursa ja s'han inscrit més de 700 persones, assolint un rècord des que l'escola organitza aquesta cursa solidària. Davant d'aquest l'èxit, l'escola ha hagut de tancat inscripcions. Tot i això, totes aquelles persones que vulguin participar en l'activitat poden dirigir-se al centre escolar per gaudir de la festa posterior a la cursa.