L'Escola Municipal de Música dona el tret de sortida a l'Espai Cultural

Durant aquesta setmana l'edifici de l'Escardívol s'omplirà de música i altres activitats per a tota la ciutadania

L'Escola Municipal de Música de Rubí ofereix la setmana l'Espai Cultural
L'Escola Municipal de Música de Rubí ofereix la setmana l'Espai Cultural | Cedida
Redacció
18 de març del 2019
L'Escola Municipal de Música Pere Burés obre les portes durant aquesta setmana per facilitar a tota ciutadania una àmplia programació d'activitats i propostes musicals sota el nom Espai Cultural. Els actes començaran dimarts i acabaran dijous amb el repartiment de premis del tradicional Concurs fantasma. A més, durant tota la setmana, es pot visitar una exposició del pintor local Antoni Grau.

Dimarts

El primer acte tindrà lloc aquest dimarts, a les 17.30 h, a l'Auditori Alícia de Larrocha. Es tracta del conte musicat Viatge a un món màgic de les mans del guitarrista i compositor Jaume Torrent i la narradora Inés Moraleda, dirigit als alumnes de l'escola de 0 a 9 anys. A la mateixa hora, al vestíbul del Bullidor hi haurà un taller de jazz i música moderna per als alumnes de 10 a 12 anys, a càrrec del professor Dan Gómez.

A les 18.45 h començarà l'esperat Concurs fantasma per a tots els alumes inscrits i obert a tota la ciutadania, a la Sala Frederic Mompou. I una hora més tard, el mateix espai acollirà un concert sorpresa.

Dimecres

A les 17.30 h, Núria Alfaras, amb l'acordió, i Anna Calvo, amb el violí, oferiran el concert El tren somiador, per a alumnes de 0 a 9 anys, a l'Auditori Alicia de Larrocha. Mentrestant, la Sala Frederic Mompou acollirà el concert d'intercanvi amb els alumnes d'entre 12 i 22 anys del Cor Jove de l'escola El Xamfrà, de Barcelona, i el Cor Jove de l'escola de música de la ciutat. 

També com el dimarts, a les 17.30 h, la ciutadania podrà tornar a gaudir del taller de jazz i música modera, al vestíbul del Bullidor. Ja a les 18.45 h, a la Sala Frederic Mompou, tindrà lloc la segona i última sessió del Concurs fantasma

Finalment, a les 19.45 h, el Cor Jove de l'Escola El Xamfrà i l'EMM Rubí Pere Burés oferiran un concert dirigit per la Carolina Alabau i la Margarita Mingote, a l'Auditori Alicia de Larrocha.

Dijous

Les activitats del darrer dia començaran a les 17.30 h amb un taller de percussió corporal per a alumnes de 3 a 9 anys, a càrrec del professor Salvador Aparisi, a l'aula polivalent de l'Escola de Belles Arts, mentre que l'Auditori Alicia de Larrocha acollirà la conferència Els beneficis de l'aprenentatge musical amb Jordi A. Jauset, doctor en comunicació, enginyer i músic. Una activitat dirigida a pares, mares i alumnes majors de 10 anys. 

I com no podria ser d'una altra manera, per tencar la setmana l'Espai Cultural, a les 18.45 h serà el moment del repartiment de premis del Concurs fantasma, que tindrà lloc a l'Auditori Alicia de Larrocha.