Shahbaz Shahbaz, «Hafiz»; qui era el botiguer assassinat a Rubí dies enrere?

Originari del Pakistan, portava vuit anys a Catalunya i es trobava enllestint els papers perquè la seva dona vingués a viure amb ell

El supermercat on treballava la víctima, ple de flors i espelmes.
El supermercat on treballava la víctima, ple de flors i espelmes. | RubíTV
M.S.
18 d'octubre del 2021
Actualitzat el 29 de desembre a les 11:56h

Shahbaz Shahbaz, més conegut com a Hafiz, va morir apunyalat el passat divendres 8 d'octubre a mans de dues persones que havien robat una ampolla al supermercat on treballa al centre de Rubí. Els Mossos van detenir aquest dimecres dos joves com a responsables de l'assassinat i el cas ha quedat tancat.


Tal com explica SER Catalunya, la víctima, de 41 anys, en portava vuit a Catalunya. A Rubí vivia amb amics i el seu cercle social es conformava d'uns cinquanta compatriotes. Estava enllestint els papers perquè la seva dona es traslladés amb ell a la ciutat vallesana. Tots dos eren originaris de Trerwanwala, al centre del Paquistan, on aquest dissabte a la nit va arribar el seu cos.

Segons el mateix mitjà, la víctima treballava a la botiga, oberta pel seu tiet, des de fa nou mesos. El seu horari era de vuit del matí a dos quarts d'onze. Era a última hora, a punt de tancar, quan dos joves van entrar al local i es van endur una ampolla de rom. Va sortir darrere seu, rebent diverses punyalades mortals en atrapar-los.

Fonts pròximes a Hafiz relaten a la SER que es tractava d'un home "bo, amic de tothom i que li agradava ajudar a la gent". Quant a les seves aficions, afegeixen, la principal era llegir novel·les i llibres de filosofia sofista. Comerciants de la zona el defineixen com a "bon jan, tranquil i responsable".

Segons ha pogut saber RubíTV, diversos testimonis apunten que, mentre l'home es trobava malferit i indefens, vianants van aprofitar per robar al supermercat, aleshores desatès. La porta de l'establiment s'ha convertit en una petita capella on la ciutadania diposita espelmes i flors en record d'un veí molt estimat a la zona.