SORTEIG de dues entrades dobles per El Preu, d'Arthur Miller, aquest diumenge a La Sala

L'obra està protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom

El preu, d'Arthur Miller, aquest diumenge a La Sala
El preu, d'Arthur Miller, aquest diumenge a La Sala | Bitó Produccions
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 12:31h
Aquest diumenge, la companyia Bitó Produccions portarà al teatre municipal La Sala l'obra El preu, d'Arthur Miller, interpretada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom sota la direcció de Sílvia Munt.

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. D'aquí a poc temps, la casa ha de ser enderrocada i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d'èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Tot va bé, fins que els records fan despertar els fantasmes tancats en aquest antic àtic.

Rubitv.cat, en col·laboració amb La Sala i l'Ajuntament de Rubí, sorteja dues invitacions dobles per veure l'obra, aquest diumenge 24 de març a les 18.30h.

Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula PREU i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors: El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim dijous, 21 de març, a les 12h.