ERC demana per carta a l'alcaldessa que es repensi el nou càrrec a la Diputació: «Rubí necessita dedicació exclusiva»

Si res canvia, Ana María Martínez substituirà Alfredo Vega després de la seva renúncia

Ana María Martínez, al seu despatx de l'Ajuntament de Rubí.
Ana María Martínez, al seu despatx de l'Ajuntament de Rubí. | v
Redacció
27 d'octubre del 2021
Actualitzat el 28 d'octubre a la 13:27h
L'exalcalde de Terrassa i líder de l'oposició egarenca, el socialista Alfredo Vega, anunciava dies enrere la seva renúncia al càrrec que ostenta a la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, Vega deixa de ser president de les àrees d'Educació, Esports i Joventut a les comarques barcelonines.

La notícia no tindria res a veure amb Rubí si no fos perquè l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, és la persona que substitueix a Vega en aquest càrrec. De fet, el ple de la Diputació ja l'ha nomenat aquest dijous com a membre de la cambra. I és en aquest context en què han sortit les primeres veus discordants.

El portaveu d'Esquerra Rubí, Xavier Corbera, ha escrit una carta a Martínez en què demana que es "repensi" el nomenament amb l'objectiu que "es dediqui amb cor i ànima a la ciutat, tal com necessita actualment Rubí". Pots llegir la carta íntegra per sota de l'últim paràgraf.

En aquest sentit, apunta que la situació de la ciutat "demana una atenció exclusiva" i posa com a exemple "l'augment de problemes com l'incivisme, la inseguretat, la mobilitat, el manteniment de l'espai públic i un llarg etcètera", així com plans de futur com la posada en marxa dels fons Next Generation, la transició ecològica o el Pla d'Equipaments.
 

Carta d'ERC a l'alcaldessa de Rubí by Naciodigital on Scribd