Amenaça de desallotjament per a l'acampada de la PAH Rubí davant de l'Ajuntament

Els membres de la plataforma es preparen per un desmantellament que sembla imminent

M.S.
05 de novembre del 2021
Actualitzat el 06 de novembre a les 11:26h
Eren les sis del matí d'aquest divendres quan els membres de la PAH dormien a les tendes plantades a la plaça de Pere Aguilera, davant de l'Ajuntament de Rubí. Fonts de l'entitat expliquen a RubíTV que, aleshores, una dotzena de policies locals van irrompre al lloc per iniciar el desallotjament. Membres de la plataforma acampen al centre de la ciutat des de fa més d'un mes per demanar una moratòria de desnonaments i una solució a la crisi de l'habitatge a la ciutat.


La mateixa font apunta que se'ls van endur el menjar i la tanda que s'utilitzava per a la cuina. Però a hores d'ara l'acampada continua. Després de l'avís dels presents, membres de la PAH, Sindicat de Llogaters i la Hidra van desplaçar-se fins al lloc per fer suport. S'han col·locat més tendes al lloc mentre s'espera l'arribada d'antidisturbis dels Mossos d'Esquadra. Dissabte al matí, les tendes continuen plantades al mateix lloc.

Passades les nou del matí, membres de la plataforma s'han reunit amb l'alcaldessa, Ana María Martínez, que els ha avisat que "si no era divendres, seria dissabte", el dia que haurien d'abandonar el lloc. Des de la plataforma asseguren a aquest mitjà que la PAH "resistirà", i que si desallotgen l'acampada, tornaran al mateix lloc amb la mateixa reivindicació.