VÍDEO | Tres ferits i una habitació cremada en un incendi a un bloc de pisos de Rubí

Cinc dotacions han treballat per extingir el foc

Els serveis d'emergència, al lloc dels fets.
Els serveis d'emergència, al lloc dels fets. | Cedida
M.S.
08 de novembre del 2021
Actualitzat el 15 de novembre a les 16:13h
Els serveis d'emergència han treballat en un incendi declarat a tres quarts de cinc de la tarda de dilluns en un bloc de pisos del carrer de la Mare de Déu de Fàtima de Rubí, a l'altura de la plaça del Progrés. S'hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers, a més d'ambulàncies i policia.

Fonts dels Bombers van explicar a RubíTV que el foc s'havia declarat a la brossa del celobert de l'edifici, però aquest dimarts, aquest mitjà ha pogut saber que el foc es va declarar al segon pis de l'edifici, i una habitació va cremar. El propietari de l'habitatge afectat va obrir la porta als efectius de Bombers.

A més a més, després de confinar diversos veïns mentre s'extingia el foc, tres persones van ser evacuades a l'Hospital de Terrassa per inhalació de fum. Els bombers han donat per extingides les flames a les cinc en punt.

Tal com es veu en un vídeo gravat per un veí de la zona al que ha tingut accés aquest mitjà, el fum emergia de l'última planta pel celobert de l'edifici situat al número 31 del carrer de la Verge de Fàtima, 31.