Èxit en la vuitena edició de la Fira del Vi de Rubí: 19.500 tokens i 3.600 copes venudes

La cita se situa entre les cinc fires més destacades del calendari vinícola català

El Celler va presentar una gran afluència de públic durant el cap de setmana.
El Celler va presentar una gran afluència de públic durant el cap de setmana. | Localpres
Redacció
09 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:12h

La vuitena edició de la Fira del Vi de Rubí que va acollir aquest cap de setmana el Celler ha consolidat la cita en el calendari vitivinícola català. Les xifres d'enguany situen la fira rubinenca entre les cinc més destacades, i és que s'han millorat els registres de l'última edició, celebrada al 2019.

Així, entre divendres i diumenge es van vendre 19.500 tokens, la moneda de la fira, 4.301 que al 2019, i 3.600 copes, 450 més que durant l'última edició. De fet, les copes es van esgotar diumenge i alguns assistents van haver d'utilitzar gots compostables. Els tastos guiats van celebrar-se amb l'aforament de 128 persones complet i 280 nens van passar per l'espai d'activitats infantils.

Segons l'alcaldessa, Ana María Martínez, la gran assistència de públic ha demostrat que  Rubí "tenia moltes ganes de Fira del Vi", tot recordant que la pròxima edició suposarà els 10 anys de "complicitat" entre Premis Vinari i la ciutat. En aquest sentit, assegurava "sentir-se convençuda" del recobrament de la normalitat d'aquí a un any.