Ja es coneixen els artistes que actuaran pel festival «Los 40 Primavera Pop»

El macroconcert serà el proper 18 de maig a l'Escardívol, i gratuït com en les anteriors edicions

Ana Guerra i Aitana repetiran a Rubí després de la seva actuació de l’any passat
Ana Guerra i Aitana repetiran a Rubí després de la seva actuació de l’any passat | Localpres
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 18:41h
El festival LOS40 Primavera Pop arriba un altre cop a Rubí, que aquest any tindrà lloc el dissabte 18 de maig, a partir de les 20h a l'Escardívol.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i LOS40, comptarà enguany amb setze artistes de gran èxit comenrial com: Beret, Dani Fernández, Danny Ocean, Aitana, Ana Guerra, Lola Índigo, HRVY, Danna Paola, Dynoro, INNA, Nil Moliner, Romy Low, Siderland, Chloe Phillips, Lildami i Suu.

Entre els més destacats hi podem trobar:

Beret que és un jove cantant sevillà de hip-hop, rap i reggae, que va iniciar la seva carrera com a freestyler. En pocs anys, l’artista ha editat tres àlbums i s’ha fet un lloc als primers llocs de vendes amb temes com Lo siento o Vuelve.

El veneçolà Danny Ocean va saltar a la fama amb el tema Me rehúso, dedicat a una noia que va haver de deixar enrere quan va emigrar de Caracas. El cantant, que conrea un estil urbà, acumula més d’un bilió de reproduccions a YouTube.

Aitana actuarà per segon any consecutiu a Rubí dins LOS40 Primavera Pop. La cantant i compositora de Sant Climent es va donar a conèixer al concurs de talents Operación Triunfo, on va obtenir el segon lloc. Va obtenir un gran èxit amb el tema Lo malo, interpretat amb Ana Guerra, i compta amb diversos senzills i un EP, Tráiler, amb temes en anglès i espanyol.

Ana Guerra, també repetirà a l’escenari de Rubí. La cantant podrà presentar-hi alguns dels temes del seu primer àlbum, Reflexión, editat a principis d’aquest any. En aquest disc es recullen alguns dels seus èxits anteriors, com Ni la hora, Bajito i Lo Malo (Remix).

Miriam Doblas, més coneguda com a Lola Índigo, una jove cantant i ballarina granadina que va saltar a la fama el 2018 amb el seu primer senzill, Ya no quiero ná. Va passar pels concursos Fama Revolution i Operación Triunfo abans de fer-se popular amb una música que barreja el dance, el trap i el funk.

El català Nil Moliner va iniciar la seva carrera musical el 2005 com a cantant i guitarrista de la banda de pop-rock CyBee. El 2013, va llençar el seu primer senzill i va començar a compaginar la seva trajectòria com a compositor i intèrpret amb tasques de gravació al seu propi estudi. El seu primer llarga durada veurà la llum aquest 2019.

El terrassenc Lildami (Damià Rodríguez) és un cantant de trap que acaba de publicar el seu primer llarga durada: Flors mentre visqui. Juntament amb el rubinenc Sr. Chen ha guanyat recentment el Premi Enderrock al millor disc de hip-hop i músiques urbanes.

L'accés al festival serà gratuït, com les anteriors edicions.