Rubí acull la campanya «Els bombers t'acompanyen a donar sang»

L'activitat per aconseguir el màxim nombre de donacions de sang abans de Setmana Santa tindrà lloc aquesta tarda

Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya | Banc de Sang i Teixits
Redacció
20 de març del 2019
Avui, dimecres 20 de març, de 16.30 a 20 h, Rubí acollirà una jornada de donació de sang en el marc de la campanya Els bombers t'acompanyen a donar sang. Es tracta del primer any en què la ciutat participa en aquesta iniciativa organitzada pel Banc de Sant i Teixits i els Bombers de la Generalitat.

La jornada es desenvoluparà a la plaça de l'Antiga Estació, on s'instal·larà la unitat mòbil del Banc de Sant i Teixits i es faran activitats adreçades a la ciutadania, com ara una exhibició d'alliberament de persones en accidents de trànsit a càrrec dels Bombers i amb la col·laboració de la Policia Local.

Es tracta d'una campanya que va néixer fa cinc anys a partir d'una iniciativa del col·lectiu Bombers amb Cor, que actualment ja es realitza a 28 municipis i implica més d'una quarantena de parcs de bombers. El fet que se celebri durant el mes de març respon a la necessitat d'augmentar al màxim les donacions de sang just abans de Setmana Santa, un període en què baixen considerablement les reserves pel canvi d'hàbits i les vacances.