L'Ajuntament de Sant Cugat repensarà els usos de l'espai municipal ubicat a la carretera de Rubí

En els darrers mesos, a l'entorn d'aquesta zona d'oci s'han produït dues agressions sexuals i una baralla múltiple

L'espai municipal de Sant Cugat a la carretera de Rubí
L'espai municipal de Sant Cugat a la carretera de Rubí | Google Maps
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 16:08h
El Ple de Sant Cugat va aprovar, ahir a la tarda, una moció que instava a l'equip de govern a crear una comissió per estudiar un possible canvi d'usos de l'espai municipal on actualment es troben les carpes Drinkking, a la carretera de Rubí.

Aquest espai municipal, segons explicava el text de la moció, presentada pel PSC actualment és una concessió per un llarg període, i actualment, "s'ha desbordat el control, sobretot els caps de setmana, provocant problemes de seguretat i convivència produïts per l'ús que se'n fa".

El text també denuncia que hi ha diferents contenciosos amb el concessionari per impagaments del cànon establert, entre d'altres; que actualment no hi ha cap tipus de control sobre la subcontractació i que els grups municipals no disposen del conveni o acord de concessió.

Els processos per tal d'anul·lar aquesta concessió i procedir a la devolució de l'espai ja s'han iniciat, i els grups municipals proposants creuen que és una bona ocasió per posar sobre la taula la definició dels possibles usos d'aquest, que forma part del sector de sòl urbanitzable del Turó de Can Mates Oest, i del qual s'està elaborant el planejament urbanístic corresponent.

Durant aquest any 2019, en l'espai que va ser objecte de debat al ple de la ciutat veïna s'hi han produït dos casos d'agressions sexuals, un dels quals afectava una menor de Rubí, i una baralla que va acabar amb sis persones detingudes i alguns ferits lleus.