EUiA decidirà el seu posicionament a les eleccions locals el proper 28 de març

La formació va abandonar l'espai dels comuns per discrepàncies amb ICV

Redacció
21 de març del 2019
Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) celebrarà el proper dijous la seva assemblea general, on es debatrà el posicionament de la formació respecte a les eleccions locals, després que els inscrits a l'espai dels Comuns decidissin, el passat mes de febrer, abandonar aquesta candidatura per discrepàncies polítiques i organitzatives amb ICV.

També es farà un anàlisi de la situació política i social general a Catalunya i l'Estat espanyol.

L'Assemblea General d'EUiA comptarà amb la presència del coordinador general, Joan Josep Nuet, que es presentarà a les eleccions generals del 28 d'abril amb ERC, la qual cosa ha fet que abandoni, també, l'espai dels comuns i el seu escó al Parlament. Nuet és l'únic membre no independentista de la Mesa, al qual se li demanen 30.000€ de multa i entre tres i cinc anys d'inhabilitació política.

El posicionament que sorgeixi de l'assemblea general d'EUiA, que és oberta a tota la ciutadania, es durà al Consell Nacional previst per al 30 de març, on es ratificaran les candidatures, tant per part dels espais dels Comuns aixi com en els de candidatures alternatives o de confluència municipalista.