mapa interactiu: Eleccions municipals 2019

MAPA Aquesta va ser la força territorial de la CUP el 2015

A Rubí, la CUP s'integra en la candidatura de l'Alternativa d'Unitat Popular, que també té el suport d'ACR, EUiA i els Pirates, i van esdevenir 4a força

per Roger Tugas Vilardell , 26 de març de 2019 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, els vots rebuts per la CUP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.


La presència de la CUP al territori és dispersa, per bé que aquesta és més densa a l'àrea metropolitana, on també es troben els municipis més poblats i on també es presentava coordinada amb les candidatures alternatives del Vallès. Els millors resultats, però, els va obtenir en alguns ajuntaments de la Catalunya central i de les comarques gironines.

A Rubí, la candidatura a la qual s'integra la CUP és l'Alternativa d'Unitat Popular, a qui també donen suport Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR), Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i els Pirates. Va obtenir 2.862 vots, el que representa un 10,46% dels suports.


Al Vallès, candidatures que es van presentar sota el paraigües de Poble Actiu, van obtenir les alcaldies de Ripollet i Cerdanyola, i també han estat presents als governs de Sabadell - amb dos anys d'alcaldia per a Maties Serracant - i Barberà.

Vot mitjà de la CUP (allà on es va presentar): 19,9%

Municipis on es va presentar (i almenys va rebre un vot): 161

Municipis de més de 1.000 habitants amb major percentatge de vot: Navàs (51,4%), Celrà (51%), Verges (46,7%), Sant Joan de les Fonts (37,8%) i Sant Esteve de Palautordera (36,7%).

Municipis de més de 5.000 habitants amb major percentatge de vot: Navàs (51,4%), Celrà (51%), Berga (34,2%), Ripollet (33,6%) i Capellades (30,7%).

Municipis amb menor percentatge de vot: Tordera (1,9%), Mollet del Vallès (3,4%), Pineda de Mar (3,5%), Lloret de Mar (3,6%) i Sant Joan Despí (3,9%).


Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, els vots rebuts per la CUP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 

Participació