Rubí Solidari aporta 2.000 euros a la Comissió Catalana d'Ajuda als refugiats

D'aquests, 437 provenen d'aportacions de la ciutadania en la concentració del passat 4 de març

Un símbol de la pau fet amb flors de la Font del Ferro va encapçalar la concentració
Un símbol de la pau fet amb flors de la Font del Ferro va encapçalar la concentració | Marta Casas
Redacció
14 de març del 2022
Actualitzat a les 12:25h
Rubí Solidari ha aportat 2.000 euros a la campanya d'ajut a Ucraïna a través de la Comissió Catalana d'Ajuda als refugiats, completant així les aportacions que va fer la ciutadania, de manera espontània, en la concentració convocada el passat 4 de març davant de l'Ajuntament, que va ser de 437.80 euros. La concentració va estar presidida per 100 plantes de la Finca Font del Ferro que dibuixaven un símbol de la pau, i que un cop es va acabar els ciutadans es podien emportar. 

L'ONG es va comprometre a aportar aquests diners, i completar els recursos fins a arribar als 2.000 euros, a una entitat d'ajuda als refugiats, tal com recomanen les directrius de la Generalitat de Catalunya i el Fons Català de Cooperació

Aquesta concentració va ser la segona, i l'última que es farà a Rubí, ja que les entitats van acceptar la proposta de Rubí Solidari de treballar en l'organització d'una jornada per promoure la cultura de la pau amb la col·laboració del Centre Delàs d'Estudis per la Pau. També s'està treballant per organitzar un punt de trobada de veïns d'origen ucraïnès de la ciutat.