equipaments - torre bassas

La Torre Bassas celebra enguany el seu 20è aniversari

La celebració comptarà amb un programa d'activitats molt complert i obert a tot el públic

per RubiTV.cat, 21 de març de 2019 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte, 30 de març, l'Espai Jove Torre Bassas celebrarà el seu 20è aniversari amb un programa d'activitats molt complert i obert a tot el públic.

Les diverses activitats estàn programades entre les 12:00h i les 23:00h i les protagonitzaràn els diferents col·lectius i artistes de la Torre Bassas.


Des de primera hora, els grafiters Idok, Leyn, Megui Art, Rosa Roseyó, Areskie, Urih i Kets treballaran en un nou mural a les parets que envolten l'edifici.

El gruix de les activitats començarà a partir de les 12h. La primera activitat consistirà en diferents exhibicions dels tallers de K-Pop i Street Dance, i dels col·lectius On Stage i Twilight.


A més, durant el matí, els que ho vulguin podràn gaudir dels jocs tradicionals coreans i d'una màquina de ballar gràcies a l'entitat Otaku Rubí, així com de les actuacions dels DJ de La Soni-K (13:00h i 16:30).

Ja a la tarda, el Consejo de Gamers de la Torre Bassas organitzarà una sessió de videojocs i un photocall per part del col·lectiu artístic SiART.

A les 17h hi haurà una xocolatada i la instal·lació interactiva sonora i visual OktaEdra (19 - 21:00h).

Aquestes propostes a més, es compaginaran a partir de les 17h i fins la nit, amb les actuacions musicals de Rock’e’Fort, Radio Vintage Club, La Gossa d’Era, StringCordz, Sr. Chen i Rude Lerdo.

A banda de totes aquestes activitats, durant tota la jornada es convocarà una trobada de les diferents promocions dels cursos de monitors i monitores i música.

 

Participació