habitatge

El Sindicat del Lloguer de Rubí organitza un gran acte per uns lloguers dignes aquest dissabte

A la trobada hi assistiran els sindicats de Santa Perpètua, Sant Cugat i Sant Joan Despí

per RubiTV.cat , 12 de desembre de 2018 a les 08:07 |
El Sindicat del Lloguer el dia de la seva presentació | Elisa Villarreal
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Sindicat del Lloguer de Rubí ha organitzat, per aquest dissabte, un gran acte per reclamar uns lloguers dignes. A la trobada hi assistiran els sindicats de Sant Cugat, Santa Perpètua i Sant Joan Despí, i servirà per compartir objectius i estratègies per "plantar cara als fons voltors" i organitzar-se contra les pujades de lloguer abusives.

L'acte és obert a totes les persones que es vegin afectades pels preus de lloguer i que es vulguin implicar "en la defensa d'un habitatge digne".

El Sindicat del Lloguer de Rubí es va presentar fa tot just dos mesos, i ja ha treballat en col·laboració amb els veïns de Sant Jordi Park, on el fons voltor Mediasil han adquirit un edifici sencer que pertanyia a La Llave de Oro.

Al Ple del passat mes de novembre, el Sindicat i quatre entitats més de Rubí van presentar una moció amb diverses demandes respecte al parc públic d'habitatge a la nostra ciutat.

L'acte començarà a les 11.30h al Casal Popular (c / Pere Esmendia, 14).

 

Participació