VÍDEO Sàmper estudia denunciar el guàrdia civil que l'ha acusat d'animar la gent concentrada a Unipost

El subtinent admet que ni els agents ni els vehicles van patir danys i que ell no va haver d'agafar la baixa malgrat l'escena de terror que ha descrit

Un cotxe de la Guàrdia Civil a Terrassa ple de clavells.
Un cotxe de la Guàrdia Civil a Terrassa ple de clavells. | Albert Segura
NacióDigital
21 de març del 2019
Un subtinent que va ser responsable del registre a Unipost de Terrassa el dia 19 de setembre (i on van trobar sobres per a la designació dels membres de les meses) ha parlat de "l'odi" que va veure en la cara dels manifestants. "Per primer cop en la meva carrera vaig veure el reflex de l'odi en la cara de la gent", ha assegurat, però ha dit que ni els vehicles ni els agents van petir cap "dany" i ha admès, a preguntes de les defenses, que no va haver d'agafar la baixa. 

El testimoni ha explicat que el portaveu del PDECat a Terrassa, Miquel Sàmper, va arribar a l'escorcoll i que va estar "animant a la gent concentrada i cantant, provocant una actitud no pacífica". El mateix Sàmper ha fet una piulada amb les imatges del moment quan fan referència a la seva persona i ha dit que l'acusació és falsa. A Twitter, també ha anunciat "em deixaré la pell per esclarir la veritat i ajudar en el que humilment pugui a demostrar quanta mentida hi ha en aquest procés".

Per la seva banda, l'exconseller terrassenc, Josep Rull li ha respost amb un missatge de suport i li ha dit que quan ha escoltat el guàrdia civil "m'he esverat molt". Rull afegeix "Hem d'impedir que la postveritat triomfi".