L'Infest busca protagonistes per l'anunci de la setena edició del festival

El rodatge serà el diumenge, 24 d'abril | El termini per presentar treballs al concurs encara és obert; i també per als premis Fora de Pla, per a participants dels Vallesos

Les cuques de l'Infest
Les cuques de l'Infest | Marta Casas
Redacció
12 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:57h
L'Infest comença a preparar-se per una setena edició, després de l'èxit que ha anat acumulant a Rubí des del dia del seu naixement. El festival d'enguany, programat per al 9 de juliol, busca protagonistes per al seu anunci, que es rodarà a la ciutat de Rubí el pròxim diumenge, 24 d'abril. 

L'organització busca dues persones de 40 anys o més, que no cal que siguin actors o actrius professionals, però que es moguin i parlin amb naturalitat davant de la càmera. Els aspirants poden enviar un correu a infest.rubi@gmail.com amb una foto, una breu descripció de l'experiència prèvia, si en tenen, i un petit vídeo de presentació. 

Per altra banda, el termini per presentar curtmetratges per participar en el Festival estarà obert fins al 10 de maig. Les bases es poden consultar a la web de l'Infest. Paral·lelament, s'ha organitzat una nova edició dels "Òscars del Vallès", que enguany duran la nominació de Premis Fora de Pla, i també s'hi poden presentar treballs fins a l'1 de juny.