Toni García repetirà com a candidat de Veïns per Rubí a les municipals del 2023

La formació ha presentat un canvi d'imatge corporativa que defineix millor els seus valors

L'equip de Veïns per Rubí presenta el seu projecte per al 2023
L'equip de Veïns per Rubí presenta el seu projecte per al 2023 | Marta Casas
27 d'abril del 2022
Actualitzat el 28 d'abril a les 19:29h
Toni García tornarà a ser el candidat a l'alcaldia per Veïns per Rubí, tal com ha anunciat aquesta tarda la formació localista. Segons han explicat membres de la Junta del partit, Sònia Gómez i Cristian Ruiz, l'assemblea local va validar, per unanimitat, la candidatura de l'actual portaveu de VR, que per tercera vegada optarà a l'alcaldia. 

"És difícil implicar-se en política, perquè sempre quedes marcat", ha reconegut García, tot i que en el cas de la seva formació, reivindiquen que són "100% Rubí, sense lligams ni dependències de partits en l'àmbit supramunicipal". De fet, ha recordat que pràcticament tots els partits polítics amb representació al ple han tingut responsabilitats de govern o bé li han donat suport de manera externa.

Veïns per Rubí engegarà aquest dissabte a Castellnou un seguit de visites als barris i urbanitzacions de la ciutat per tal de començar a recollir propostes per elaborar el programa electoral de cara al 2023, "el més participatiu dels que hem fet fins ara", han explicat. Les línies bàsiques de la seva acció política, això sí, continuaran intactes: millorar la seguretat, el manteniment de l'espai públic, la neteja viària i la transparència municipal són els aspectes més destacats. 

L'anunci oficial de la candidatura de García ha anat acompanyada de la presentació d'una nova imatge corporativa, una imatge renovada i més moderna que vol continuar representant els valors de la sostenibilitat i la participació ciutadana: "La porta cap a un nou futur" és el nou lema que han escollit els independents, que per tercer mandat consecutiu es presentaran a unes eleccions municipals amb l'objectiu de portar "el canvi que necessita la ciutat".