Quines són les propostes d'aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana Rubí s'omple de música, màgia i art per a tots els públics

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:47h
Divendres

A les 18 h, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acull la trobada Llegir és viatjar, dins del marc del Club de Lectura Veus de Dones, a càrrec de Graci Pérez. En aquesta ocasió el país escollit és Escòcia. I a les 21 h, la producció de Luca Guadagnino, Call me by your name, es projectarà a La Sala.

Dissabte

A partir de les 11 h, el Mercat oferirà un matí d'art que comptarà amb una trobada d'Urban Sketchers (artistes que fan dibuix ràpid) i un taller de dibuix en què els més petits podran dibuixar formes, colors, etc. 

Com és habitual, també a les 11 h, els Caçadors de Trastets tornaran a oferir una sessió de Trastlab: Creem una càmera estenopeica, un taller dedicat a infants d'entre 5 i 10 anys. A la mateixa hora, els més petits, d'1 a 7 anys, podran participar a l'Storytime del conte de Brave. Totes dues activitats tindran lloc a la Biblioteca Municipal. 

A les 11.30 h, totes les famílies amb infants de 6 a 11 anys podran participar en l'activitat Coets a l'aire, a l'Ateneu Municipal. L'objectiu és superar els reptes que planteja l'entorn quotidià amb habilitats i coneixements científics, i alhora, desenvolupar el pensament lògic i resolutiu. 

Ja de cara al vespre, a les 20 h, també a l'Ateneu, el guitarrista californià Riner Scivally, acompanyat de la Michele Faber al piano, Xavier Castillo al contrabaix i Enrique Heredia a la bateria, oferiran una sessió de Jazz.

A les 20.30 h, el Casal Popular acollirà l'obra de teatre Yerma de Federico García Lorca, a càrrec del grup de teatre Almocafre de Montelbán, Córdoba, i mitja hora més tard, a les 21 h,  Toni Bright, un dels millors mags de la ment de l'estat espanyol, omplirà La Sala de màgia amb l'espectacle Volver a creer.

A les 20.30h, l'Obrador Coral oferirà el seu Concert de Primavera a l'Església de Sant Pere.

Diumenge

El darrer dia del cap de setmana arrencarà a les 10 h amb la cursa solidària per l'autisme, seguida d'un conjunt d'activitats organitzades per RubiTea, a la plaça doctor Guardiet.

A les 12 h, al Museu Municipal del Castell tindrà lloc un nou espectacle de màgia per a infants de 3 a 12 anys, mentre que el Celler acollirà el concert Màgia, música i humor de l'Orquestra de Cambra de l'Escola Municipal de Música. També a la mateixa hora arriba l'esperat espectacle de titelles Adéu Peter Pan, que explica l'especial relació d'un avi amb la seva néta, de la mà de la companyia Festuc Teatre, a La Sala, emmarcada dins la programació de La Xarxa.

Ja a la tarda, a les 18.30 h, serà el moment de gaudir del concert de primavera de l'Associació Rubí Musical S XXI, que enguany està dedicat al centenari de l'arribada del tren a la ciutat, a La Sala. Mentrestant, el Casal Popular tornarà a acollir l'obra de teatre Yerma de Federico García Lorca.