Concert de Black Birds al Casal Popular per celebrar el centenari

Són un quartet vocal nascut a Barcelona amb un repertori basat en l'essència dels "negro spirituals"

El Casal Popular de Rubí celebra cent anys
El Casal Popular de Rubí celebra cent anys | Marta Casas
Redacció
24 de maig del 2022
Aquest dissabte, 28 de maig, el Casal Popular acollirà un concert de The Black Birds, un acte que s'emmarca en la commemoració del centenari del Casal.

The Black Birds són un quartet vocal nascut a Barcelona amb un repertori basat en l'essència dels negro spirituals, un gospel "actual, melòdic i vibrant" i els barbershop. El grup compta amb una llarga trajectòria, de la qual en destaquen actuacions a la inauguració del XI Festival de blues, jazz i gospel de Roses, la XIV Conferència Mundial de la Sida, concerts al Palau de la Música Catalana  i al Palau de la Generalitat per la Diada de Sant Jordi, el Palau de Congressos de Catalunya, el Palau Sant Jordi o el Teatre Nacional de Catalunya, entre moltes altres.

A més, han col·laborat amb la cantant jamaicana Jan Harrington i el pastor Robert Lee Brown, amb la solista Katty Autrey, amb Sabine van Waesberghe en el projecte Gospel per un somni, i també ha musicat en directe l'espectacle d'ombres xinesques Premi Madrake d'Or, els Oscars de la màgia, de l'il·lusionista Sergi Buka.

Les entrades per al concert, que serà a les 20h d'aquest dissabte, ja es poden adquirir a través de la web del Casal Popular.