eleccions municipals 2019

Ànnia Garcia: «Rubí serà la propera ciutat del canvi»

En Comú Podem Rubí presenta la seva llista i les principals propostes del seu programa

per Marta Casas / Anna Claverol , 25 de març de 2019 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L'acte ha començat amb un repàs del que ha estat el mandat per part de Pau Navarro, que ha estat molt crític amb la gestió del PSC al capdavant del govern de la ciutat. 


La diputada Aina Vidal, que va acompanyar els candidats d'En Comú Podem Rubí substituïnt Jèssica Albiach i Joan Mena, que per imprevistos d'última hora no hi van estar presents, ha parlat sobre la importància del municipalisme com a administració més propera a la ciutadania i com a garant de la cohesió social i de fre de l'ultradreta.

Per la seva banda, el número 2 d'En Comú Podem, Andrés Medrano, ha explicat els grans eixos del programa de la candidatura i ha fet una crida a la mobilització del vot, també en referència a frenar l'ultradreta a la ciutat.


Finalment, l'alcaldable d'En Comú Podem, Ànnia Garcia, ha donat més detalls de les persones que formaran la llista, i ha desgranat algunes de les propostes que portaran al seu programa, amb les polítiques d'habitatge com a principal bandera. També ha defensat que és possible una ciutat amb una mobilitat sostenible, apostar per les energies renovables, un POUM que no contempli un creixement desmesurat com ho fa el text actual, una administració més eficient i una millor cura de la neteja als carrers, entre d'altres.

Amb exemples com el de Barcelona i el de Madrid, Ànnia Garcia ha conclòs que l'objectiu de la seva candidatura és que "Rubí sigui la propera ciutat del canvi".

Els 25 noms de la llista d'En Comú Podem Rubí

1. Ànnia García
2. Andrés Medrano
3. Pau Navarro
4. Elena Montesinos
5. Andrea de Pablos
6. Pilar Rey
7. Dani Cardó
8. Toni Nogales
9. Victoria Hinojosa
10. Isaac Núñez
11. Juani Rodríguez
12. Dani Gómez
13. Elvira Rodríguez
14. José Luís Navarro
15. Sara Barrouhou
16. Juan Antonio Mestanza
17. Montse Malé
18. Antonio Ródriguez
19. Verónica González
20. Julio Rodríguez
21. Mari Ángeles Herrero
22. Abdelatif Barrouhou
23. Estrella García
24. Salvador Jiménez
25. Marta Ribas

Suplents

26. Ignasi Marroyo
27. Jordi Navarro
28. Manoli Molina
29. Fèlix Soto
30. Marina Bravo
31. Ramon Capolat

 

Participació