El Club Natació Rubí vol la Creu de Sant Jordi

L'alcaldessa, el regidor d'Esports i la regidora de Promoció de l'Esport Femení donen suport a la candidatura

L'Ajuntament dona suport al Club Natació Rubí per optar a la Creu de Sant Jordi
L'Ajuntament dona suport al Club Natació Rubí per optar a la Creu de Sant Jordi | Localpres
Redacció
17 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:18h
L'Ajuntament de Rubí ha explicitat el seu suport a la candidatura del Club Natació Rubí a la Creu de Sant Jordi, en reconeixement dels seus 50 anys de trajectòria. Ho ha fet l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, a través d'una carta a la consellera de CulturaNatàlia Garriga, argumentant els mèrits de l'entitat de Rubí per obtenir aquesta distinció. El CNR és una de les entitats esportives de referència de Rubí i “un clar exponent de l’excel·lència en l’assoliment d’èxits esportius”, especialment en els darrers anys.

Els equips absoluts de waterpolo que juguen a la Divisió d'Honor, els èxits esportius de Bea OrtizElena RuizAriadna Ruiz i Elia Jiménez... són alguns dels arguments que ha defensat la màxima edil. 

Martínez ha lliurat la carta de suport al CNR aquest dilluns a l'Ajuntament, en una trobada amb els responsables d'Esports Juan López - i de Promoció de l'Esport Femení - Marta Oliva. Per part del club,  el secretari Joan Manel Sampons; el vocal de la junta Santiago Ruiz i el cap de les seccions esportives, Xavier Ollé; han aprofitat l'avinentesa per comentar l'actualitat del club.

La ciutadania que vulgui sumar-se a la sol·licitud de la Creu de Sant Jordi per al CNR també ho pot fer adreçant-se de manera presencial al Centre d’Atenció al Soci/a de l’entitat, situat a les instal·lacions de Can Rosés.