Els barris de Rubí recuperen les seves Festes Majors

Les celebracions es combinaran amb altres esdeveniments

24 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:47h
De l'últim cap de setmana de maig a l'últim de juliol, festa cada cap de setmana
De l'últim cap de setmana de maig a l'últim de juliol, festa cada cap de setmana | Localpres
Rubí serà una festa permanent durant els caps de setmana. I és que, un cop passada la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge, el Día de Andalucía - que enguany s'ha celebrat de manera excepcional al maig - i el Dia das Letras Galegas amb la Festa do Polpo, és el torn de les Festes Majors dels barris de Rubí, que fa dos anys que no es poden celebrar a causa de la pandèmia. 

Aquest cap de setmana comencen les celebracions als barris, concretament a Ca n'Oriol. Després, el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny, serà el torn del 25 de setembre, i per al cap de setmana del 12 de juny, les de Can Fatjó. El cap de setmana següent, hi ha programades les festes de la Zona del Mercat i també la de la Plana del Castell

Després, hi haurà una aturada coincidint amb la celebració de la revetlla de Sant Joan, que anirà seguida de l'inici del Festival Rrandom i de la Festa Major de Sant Pere

Després de la Festa Major - i d'uns dies de merescut descans - arribarà un nou esdeveniment a la ciutat, la Fira del Vi Jove (8, 9 i 10 de juliol) que coincidirà en part amb un altre que ja és tota una tradició, l'Infest, el festival de curtmetratges de terror, fantàstic i freak de Rubí (7, 8 i 9 de juliol). 

I per tancar el mes de juliol, quatre festes majors més de barri: el cap de setmana del 16 i el 17 de juliol, a Can Vallhonrat i als Avets; i l'últim cap de setmana, el 23 i 24 de juliol, a Can Tapis. A aquestes se'ls ha de sumar la celebració de les festes del Carrer Sant Jaume, que es fa als voltants del 25 de juliol.