Les altes temperatures marquen un Dia d'Andalusia atípic a Rubí

Desenes de persones han participat de les activitats al Parc de Ca n'Oriol

Rubí ha celebrat el Dia d'Andalusia aquest calorós cap de setmana
Rubí ha celebrat el Dia d'Andalusia aquest calorós cap de setmana | Marta Casas
23 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:11h
La Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí (CECAR) ha celebrat aquest cap de setmana un Dia d'Andalusia atípic: la celebració més lúdica i festiva d'aquesta Diada s'ha traslladat al mes de maig, per evitar les restriccions sanitàries que encara eren vigents al mes de març, quan es va fer l'ofrena floral al bust de Blas Infante; i que ha estat molt marcada per les altes temperatures, de rècord, d'aquest dissabte i diumenge.
 

Les taules per al dinar s'han col·locat buscant les ombres del Parc de Ca n'Oriol


És per això que s'han fet alguns canvis en l'organització de l'espai, i les taules per al dinar s'han col·locat arreu del Parc de Ca n'Oriol buscant les ombres, en comptes de posar-se al mig del parc.
 

La banda musical Rubí Segle XXI ha acompanyat, com cada any, la comunitat andalusa Foto: Marta Casas


La festa va arrencar dissabte al migdia amb un concert de la Banda Musical Rubí Segle XXI, amb tot un repertori de música que va cloure amb la interpretació de l'himne d'Andalusia, i va seguir amb la tradicional missa rociera, oficiada per Mossèn Joaquim. A continuació, més d'un centenar de persones han gaudit d'una paella popular i d'una tarda d'actuacions artístiques - dansa i música - de les entitats i artistes convidats. 
 

Mossèn Joaquim ha oficiat la missa del Dia d'Andalusia Foto: Marta Casas
 

Els assistents han pogut gaudir d'una paella campera Foto: Marta Casas