Neix RubíGuiem per donar a conèixer el ric patrimoni de la ciutat

La iniciativa de la rubinenca Natalia Giménez ofereix visites guiades i activitats amb contingut didàctic

L'Antiga Estació de Rubí
L'Antiga Estació de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
25 de març del 2019
Actualitzat a les 17:12h
Natalia Giménez, rubinenca, guia turística i arqueòloga, ha impulsat el projecte RubíGuiem, una empresa que ofereix visites guiades i activitats de lleure a Rubí amb l'objectiu de promoure el patrimoni local i fer-lo accessible a tota la ciutadania.

Giménez assegura que Rubí és una ciutat que amaga un ric patrimoni històric, arqueològic, arquitectònic, cultural i natural que no es dóna a conèixer però que segueix ben present al Rubí actual.

Així doncs, amb l'ajut del Grup de Col·laboradors del Museu i del Centre d'Estudis Rubinencs, a travès dels quals ha obtingut molta informació i bibliografia de la ciutat, ha trobat la manera de traspassar aquest llegat a tota la ciutadania: "difondre el patrimoni de la meva ciutat és una passió que porto a terme de la millor manera que sé fer: a través de visites guiades".​

El projecte sortirà a la llum el mes vinent, a l'abril, amb les primeres visites guiades per la ciutat. Cada mes oferirà visites de diverses temàtiques com ara El Carrer Major en blanc i negre, Escenaris de la Guerra Civil, 1962: el que l'aigua s'emportarà, El mercat de Rubí, Antics comerços, El vi i la vinya a Rubí i El Rubí industrial, entre d'altres. A més, també estan programades diverses activitats en família, algunes només per a adults i d'altres per a gent gran. 

Totes les visites guiades i activitats programades es poden conèixer i reservar mitjançant la pàgina web de RubíGuiem.