L'AVAN organitza una passejada solidària per Rubí

L'acte comptarà amb el suport de diversos establiments, voluntaris i l'Ajuntament

Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:02h
Usuaris de la Fundació AVAN
Usuaris de la Fundació AVAN | AVAN
L'Associació Vallès Amics de la Neurologia organitza, per aquest dissabte 12 de juny, la primera Passejada solidària per les malalties neurològiques a Rubí, un esdeveniment en què col·laboraran comerços de tota la ciutat, voluntaris i l'Ajuntament. El punt de trobada serà a les 10h a la Plaça del Doctor Guardiet.

La sortida de la caminada serà a les 10.30h, i farà un recorregut pels carrers del centre de la vila. Les inscripcions es poden fer a les seus de l'AVAN i a través de la web, i la recollida dels dorsals es farà el mateix 12 de juny al lloc de sortida, a partir de les 9h. El donatiu per participar a la passejada és de 5 euros.

Durant el matí hi haurà diverses activitats: una actuació dels Castellers de Rubí, sessions de zumba, un espai dedicat a activitats infantils i la realització d'un grafiti. A més, durant tot el matí hi haurà sortejos i una tómbola solidària

Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a finançar teràpies de neurorehabilitació per a persones i famílies que participen del programa de copagament de l’AVAN per tal que tothom pugui disposar dels serveis necessaris independentment de la seva situació econòmica.