RubíGuiem rep la certificació d'empresa turística sostenible

El Consell Comarcal, els municipis i els establiments turístics treballen per fer del Vallès Occidental una destinació turística sostenible

Els 37 guardonats amb el premi
Els 37 guardonats amb el premi | CCVOC
Redacció
08 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:48h
RubíGuiem, el servei de visites guiades i activitats de lleure de Rubí, ha rebut la certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle, un programa que s'adreça a empreses, serveis i entitats públiques que volen acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic, i que reconeix les bones pràctiques alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. En total l'han rebut 37 empreses i entitats turístiques del Vallès Occidental.

Impulsats per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, les empreses que el vulguin rebre han de treballar durant un any en la millora de la sostenibilitat, formant-se, implantant millores i donant compliment a les bones pràctiques d'un manual del sector.

El Consell Comarcal, els municipis i els establiments turístics de la comarca treballen per fer del Vallès Occidental una destinació turística sostenible, amb la finalitat de protegir i millorar el patrimoni natural i cultural, i desenvolupar un model de turisme responsable, sostenible, accessible i inclusiu, que mantingui una relació equilibrada entre els visitants i els residents. El turisme sostenible és beneficiós per als visitants perquè augmenta la qualitat de la seva experiència, ja que es troben amb un entorn cuidat i una bona acollida per part dels habitants del territori.