Els millors vins joves de l'any s'han decidit al Celler de Rubí

Els cinc guanyadors seran a la Fira del Vi Jove, el 8, 9 i 10 de juliol

El tast final dels millors vins joves s'ha celebrat aquest dilluns a Rubí
El tast final dels millors vins joves s'ha celebrat aquest dilluns a Rubí | Localpres
Redacció
15 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:17h
El Celler Cooperatiu de Rubí ha estat l'escenari del tast final dels Premis Vinari en les categories de vins joves, en què 20 tastadors professionals han valorat a cegues 170 referències de vins blancs, negres i brisats de l'anyada de 2021, vins rosats i escumosos joves que havien obtingut les millors puntuacions durant la fase prèvia del concurs. Els cinc cellers guanyadors seran a la primera Fira del Vi Jove de Rubí els pròxims 8, 9 i 10 de juliol.

Després del tast s'ha ofert un sopar relacional a la sala de les Tines del Celler, al qual hi han assistit els regidors del ple municipal i Xavier Argell, cap de la secretaria de l'Institut Català de la Vinya i el ViAbigail Garrido, diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Pere de Ribes; Josep Pensa, director dels serveis territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Barcelona.

"Com a municipi, projectar-nos més enllà de la ciutat per la Fira del Vi, la Fira del Vi Jove i per la nostra tradició vitivinícola és una de les raons per les quals ens agrada que parlin de Rubí i d’aquesta joia arquitectònica que és el nostre Celler”, ha dit l’alcaldessa, Ana Maria Martínez Martínez.