història

El CER-GCMR presenta avui el 84è Butlletí

S'hi poden trobar articles sobre l'assentament preromà del Castell, el centenari de Pons Cirac o la masia de Cal Met Lleó, entre d'altres

per RubiTV.cat, 21 de juny de 2022 a les 12:31 |
El Centre d'Estudis Rubinencs i el Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí presentaran aquesta tarda el seu Butlletí número 84. La presentació serà a les 19h a l'auditori del Museu Municipal Castell. Precisament en aquest número s'inclou un article de Jordi Vilalta dedicat a L'assentament preromà del Castell de Rubí: estat de la qüestió.

Jordi Font descobrirà, en un altre article, els Objectes metàl·lics romans de la Fundació Museu Vallhonrat; entitat que enguany celebra el seu 60è aniversari i també el centenari de Pons CiracNúria Julià, col·laboradora del Museu, dedica el seu article precisament a aquesta efemèride a La Fundació del Museu Vallhonrat celebra el centenari de Pons Cirac.


També hi podrem llegir un article sobre la masia Cal Met Lleó, que aviat desapareixerà per convertir-se en una promoció de pisos de luxe, a través d'un article de Pere Bel; que també parlarà de la història de El bandoler Maduker de Rubí. Finalment, Natàlia Giménez signa l'article Ramon Solsona, un home de ferro.

 

Participació