Rubí commemorarà el Dia de l'Orgull LGTBI

La celebració coincidirà amb l'inici de la Festa Major de Sant Pere, el 28 de juny

La plaça Salvador Allende serà l'escenari del Dia de l'Orgull LGTBI
La plaça Salvador Allende serà l'escenari del Dia de l'Orgull LGTBI | RubiTV.cat
Redacció
27 de juny del 2022
Rubí commemorarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI coincidint amb l'inici de la Festa Major, el dimarts 28 de juny. Com ja és habitual, l'escenari d'aquesta celebració serà la plaça Salvador Allende, amb activitats que arrencaran a les 18.30h. A més, durant tot el dia la bandera amb els colors de l'arc de Sant Martí lluirà a la façana de l'Ajuntament.

Com en edicions anteriors de la Festa Major, s'activarà la campanya Respecta'm, que no només es veurà i sentirà a tots els escenaris de la celebració, sinó que el Servei d'Igualtat repartirà adhesius i xapes amb el lema Jo respecto, amb un codi que conduirà al web municipal amb tota la informació necessària en cas d'haver patit o presenciat una agressió. 

Per a aquests casos, també hi haurà el Punt Lila, un espai d'atenció presencial que s'ubicarà a l'Escardívol cada nit de la Festa. 

Finalment, com a novetat d'enguany, el servei de bus urbà que funcionarà en horari nocturn oferirà la parada a demanda, és a dir, que podrà aturar-se entre dues parades fixes de l'itinerari per garantir la seguretat de persones que se sentin vulnerables si aqueste ho demanen.