L'Ajuntament repara 65 fonts de boca pública que estaven malmeses

Paral·lelament, l'Ajuntament treballa per ampliar el nombre de fonts al municipi, prioritzant les zones d'esbarjo de gossos

Una font davant de l'Ajuntament de Rubí
Una font davant de l'Ajuntament de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:19h
L'Ajuntament de Rubí està duent a terme els treballs per reparar 65 fonts de boca malmeses del nucli urbà, una intervenció que es preveu que estigui enllestida a finals d'aquest mes de juny i que tindrà un cost d'uns 16.000 euros. 

La Brigada d'Instal·lacions i Obres va iniciar aquest pla de xoc abans de l'arribada de l'estiu, per reparar les fonts que tenen més ús o que feia més temps que tenien algun desperfecte. Així, se substituiran un total de 15 fonts molt deteriorades, es canviaran els polsadors de 5 més i se'n netejaran i pintaran 45.

Aquesta primera actuació afectarà el 48% de la totalitat de les fonts de boca pública que l'Ajuntament té al municipi - en total, n'hi ha 135. El 95% de totes les fonts de Rubí funcionen amb normalitat i es treballa perquè les que no ho fan estiguin reparades en el menor temps possible.

En paral·lel, l'Ajuntament també treballa per ampliar el nombre de fonts de la ciutat, prioritzant la instal·lació d'aquests elements prop de zones d'esbarjo de gossos tancades amb models que també tenen un sortidor per a les mascotes.