Arriba la primera Fira del Vi Jove a Rubí

Es podran fer diversos tastos de vins i gaudir d'actuacions musicals

Rubí estrenarà la Fira del Vi Jove
Rubí estrenarà la Fira del Vi Jove | Localpres
Redacció
07 de juliol del 2022
Actualitzat el 08 de juliol a les 12:57h
El Celler de Rubí acollirà aquest cap de setmana la primera edició de la Fira del Vi Jove, on es podran tastar els millors vins joves de Catalunya, que també es van decidir en un tast final al mateix equipament municipal. A més dels sis vins premiats amb els Premis Vinari hi haurà dos estands de les bodegues locals Rosàs i Vinalium.

La Fira s'inaugurarà aquest divendres a les 19h, i a partir de les 20h hi ha programat un tast de vins maridats amb formtge i les actuacions de Rudith PD (20h) i Groovy Joy (22h). 

Pel que fa a dissabte, d'11h a 14h i de 19h a 01, i també hi haurà música amb Shake a Leg Sound System (12h), Acme Funk (20h) i Rosantique Pin Up DJ & Singer. Hi haurà dos tastos de vins joves a les 13h i a les 19.30h, i el tradicional tast a cegues de la Bodega Rosàs (21h). 

Finalment, diumenge la Fira es podrà visitar d'11h a 15h, i comptarà amb l'actuació de Much Boogaloo a partir de les 12h; i un tast de vins que permetrà, també, tastar vermuts que han estat guardonats amb Premis Vinari (13h). Tots els tastos guiats requereixen inscripció prèvia.

L'accés a la fira és lliure i gratuït. Les copes i els tokens, que permetn obtenir consumicions, es vendran durant el cap de setmana al Punt d’Informació del Celler.