Dos detinguts per sis robatoris amb força a domicili a Rubí i Sant Cugat

L'home ha ingressat a presó i la dona ha quedat en llibertat amb càrrecs

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Rubí
La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Rubí | Marta Casas
Redacció
22 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:25h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de juliol dues persones, un home de 34 anys i una dona de 43, com a presumptes autors de sis robatoris amb força a domicili i un a interior de vehicle a Rubí i Sant Cugat.

La investigació es va iniciar al mes de maig arran d'un seguit de robatoris amb força a domicili que compartien algunes característiques, és a dir, que apuntaven a una mateixa autoria. Els diversos immobles on havien accedit eren cases a quatre vents, on accedien saltant la tanca perimetral i forçaven la porta o la finestra. Cinc dels domicilis eren a Sant Cugat, i el sisè, a Rubí, en un carrer limítrof amb la població veïna. També se'ls investiga per un robatori amb força a interior de vehicle, en aquest cas a Barcelona. Tres dels robatoris van ser durant el mes de maig, i els altres tres, la nit del 23 de juny, durant la revetlla de Sant Joan.

Després de ser detinguts el 18 de juliol, el Jutjat d'Instrucció número 1 de Rubí va autoritzar una entrada al domicili dels investigats el dia 19, a Barcelona, i la policia va intervenir diversos objectes que provenien de delictes contra el patrimoni. El 20 de juliol, els detinguts van passar a disposició judicial, i el jutge va decretar l'ingrés a presó de l'home i llibertat amb càrrecs de la dona.

 
El 18 de juliol els agents van detenir l’home i la dona. El 19 de juliol es va realitzar una entrada i escorcoll autoritzada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí al domicili dels investigats a la població de Barcelona, on s’hi van intervenir diferents objectes que, presumptament, provenien de delictes contra el patrimoni.  
 
El 20 de juliol els detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí, qui va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.