La Plataforma Rubí Sense Abocadors estén el seu missatge pels municipis afectats dels voltants

Avui han estat convidats a una entrevista de TV Sant Cugat i demà oferiran una xerrada a Castellbisbal

Redacció
27 de març del 2019
La Plataforma Rubí Sense Abocadors sortirà de la ciutat en dues ocasions aquesta setmana per continuar fent difusió de la problemàtica dels abocadors.

Des del mes de desembre, la Plataforma ha fet una crida a presentar al·legacions al Projecte d'Actuació Específica, amb un gran resultat, i és que es van recollir 2.700 al·legacions en total. A més, la setmana passada va anunciar que havia presentat, juntament amb l'AUP, una denúncia per un delicte contra el medi ambient contra les empreses gestores dels abocadors.

Aquest matí, membres de la Plataforma han estat entrevistat a Televisió de Sant Cugat, municipi que també presentarà al·legacions al PAE de Can Balasc, i dijous a la tarda oferiran una xerrada, organitzada per la CUP de Castellbisbal, per explicar les afectacions que tindrà l'abocador de Can Balasc, en cas que acabi obrint-se, a la ciutat veïna.

La setmana passada l'Ajuntament de Rubí va comunicar en el marc d'una Mesa d'Abocadors que disposava d'un informe desfavorable al Projecte del PAE de Can Balasc, però la Plataforma no hi ha pogut tenir accés en no ésser considerada "part interessada".