Publicats els espais que l'Ajuntament de Rubí cedirà per actes de campanya de les eleccions espanyoles

La campanya electoral tindrà lloc entre el 12 i el 26 d'abril

Les eleccions generals se celebraran el diumenge 28 d'abril
Les eleccions generals se celebraran el diumenge 28 d'abril | Arxiu NG.
Redacció
28 de març del 2019
El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ja ha fet públics els llocs disponibles per a la realització d'actes de campanya electoral per a les eleccions espanyoles del proper 28 d'abril, tal com s'estableix en l'article 57.2 de la Llei del Règim Electoral General.

L'Ajuntament de Rubí cedeix aquests espais de manera gratuïta als diversos partits que es presenten a aquests comicis, en dies i horaris concrets compresos entre el dia 12 d'abril, dia en què s'inicia la campanya electoral, i el 26 d'abril, el darrer dia abans de la jornada de reflexió i de la votació.

Concretament, a Rubí, es podran realitzar actes al Castell Ecomuseu Urbà, al Teatre Municipal La Sala, a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler, a l'auditori del Rubí Forma, a l'amfiteatre del Parc del Castell, al pavelló poliesportiu de Can Rosés i al Centre Cívic el Pinar.

Alguns equipaments, en canvi, no apareixen a la llista d'equipaments cedits per l'Ajuntament, com son el Celler Cooperatiu o l'Ateneu municipal.

Pel què fa als espais oberts, un total de 41 places i parcs de la ciutat estaran disponibles, algunes amb alguna restricció de data i horari, per a la celebració d'actes de campanya electoral.