Bon paper dels triatletes del CN Rubí al Campionat de Catalunya Absolut

L'equip se situa a una posició de l'ascens a 1a Divisió Catalana

Bon paper dels triatletes del CN Rubí al Campionat Nacional de Catalunya Absolut | CN Rubí
Redacció
28 de març del 2019

Els triatletes del Club al Campionat Nacional de Catalunya Absolut, que va tenir lloc en la XXIV Duatló de la Garrotxa, a Castellfollit de la Roca van aconseguir una molt bona actuació.

Aquesta era la penúltima oportunitat de l’equip per poder pujar a 1a Divisió Catalana en duatló de carretera. A falta del VIII Duatló de Carretera de Cerdanyola del Vallès, l’equip es situa actualment en 6a posició, a una posició de l’ascens.

A nivell individual els resultats van ser; Alejandro Delgado 41ª posició a la general i 23ª en categoria absoluta; Eduard Gonzalez 75ª posició a la general i 15ª en categoria sub23; Ricard Valenzuela 122ª posició a la general i 4ª en categoria V2M. Per equips es va assolir una meritòria 18ª posició.

Els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

A més a més aquest diumenge es disputarà el primer triatló per equips de Cerdanyola del Vallés de la temporada, que tindrà com a objectiu, guanyar els punts necessaris per poder pujar a primera categoria.

Aquest, serà el IX Triatló Doble Olímpic de les Terres de l’Ebre, a Sant Carles de la Ràpita, on hi podrem comptar amb la participació de quatre triatletes del Club: Toni Venteo, Carlos Pardos, Fernando Garricho i Francesc Martinez.