mobilitat

FGC instal·larà una subcentral elèctrica a Bellaterra per garantir el servei davant nous itineraris

per Redacció , 27 de març de 2019 a les 16:30 |
Estació dels FGC de Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) iniciarà, a principis d'abril, les obres per a la instal·lació d'una nova subestació elèctrica a l'estació de Bellaterra que garantirà el servei davant la posada en marxa de nous itineraris.

Els treballs tindran una primera fase que consistiran en la construcció del recinte que acollirà aquestes noves instal·lacions i està previst que tinguin una durada de sis mesos. Estarà soterrat, sota la via verda de Bellaterra, per tal "d'integrar-se dins de l'entorn paisatgístic" i per aquesta raó, s'habilitarà un desviament parcial d'aquest camí per mantenir-lo sempre en servei. Un cop finalitzada l’obra, el traçat d’aquest camí tornarà al seu recorregut original.


El nou dispositiu es col·locarà estratègicament entre les subcentrals ja existents, a Sant Cugat i Sant Quirze del Vallès. Aquests treballs formen part del conjunt d'obres necessàries per a l'entrada en funcionament dels nous itineraris de la línia d'FGC del Vallès.

 

Participació