Els bons resultats dels arquers de Rubí durant la 4a tirada donen pas a la final de la Lliga Catalana de Camp

La 5a tirada de la Lliga Catalana de Camp de la FCTA se celebrarà el pròxim 7 d'abril

Sagete clavades a la diana
Sagete clavades a la diana | FCTA
Redacció
28 de març del 2019
El passat 24 de març la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA) va celebrar la 4a tirada de la Lliga Catalana a Cornudella de Montsant, organitzada pel Club Arquers Montsant. 

La tirada va comptar amb la participació de 38 arquers, 6 dels quals eren del Club Tir amb Arc Rubí i deixant el club de la ciutat en molt bona posició. Concretament, un dels arquers més joves, Albert Borrull, va assolir la primera posició entre els menors de 14 anys amb un total de 125 punts, tenint gairebé assegurada la primera posició de la Lliga.

Per altra banda, en arc instintiu, Eva María Iglesias va aconseguir la primera posició en sénior dona i Sergio Delgado la tercera posició en sénior home. 

Respecte als arquers d'arc longbow, en sénior femení, Rosa M. Lucena i Alicia Vargas van assolir la primera i segona posició respectivament, mentre que en sénior masculí, Albert Borrull va aconseguir la tercera posició. 

Els bons resultats dels rubinencs donen pas a la 5a tirada, que se celebrarà el pròxim dia 7 d'abril​, on es coneixeran els guanyadors de la Lliga Catalana de Camp​ i alguns dels rubinencs tenen possibilitats a ser guardonats.