Roger Quesada cau als quarts de final del Torneig Interterritorial

La selecció catalana acaba en quarta posició al rànquing del torneig

Roger Quesada és de Rubí i juga al CTT Borges
Roger Quesada és de Rubí i juga al CTT Borges | CTT Borges
Redacció
12 de setembre del 2022
Actualitzat el 13 de setembre a les 12:03h
El palista de Rubí Roger Quesada va quedar sisè a la classificació individual del Torneig Interterritorial de Seleccions Autonòmiques que s'ha disputat aquest cap de setmana a Saragossa. A més d'ell, hi participaven quatre jugadors del CTT Borges, club on milita el rubinenc.

En la fase de grups, Quesada va vèncer els seus partits davant l'asturià Pelayo Escribano, el madrileny Guillermo de Laurentis, el balear Lluc Tony Reynes i el gallec Brais Rodríguez; però va sortir derrotat dels enfrontaments amb l'extremeny Marlón López i amb l'aragonès Alejandro Vivó - que va resultar guanyador del campionat. Amb aquests resultats, Roger Quesada va passar als quarts de final. En aquest partit, el de Rubí s'enfrontava al murcià Mario Matas, que va derrotar Quesada per un contundent 3-0.

La sisena plaça aconseguida per Roger Quesada a la categoria Infantil va donar 10 punts a la selecció catalana, que s'han de sumar als dels seus companys i companyes de les categories Benjamí, Aleví i Juvenil. En total, els vuit jugadors catalans van sumar 87 punts, que situa la selecció catalana en quarta posició del rànquing.