tinença d'animals

Junts per Rubí proposa millores en els pipicans, que considera que es troben en un estat «lamentable»

Les millores passen per dotar-los d'infraestructures necessàries i arranjar la vegetació

per RubiTV.cat, 28 de març de 2019 a les 12:22 |
Jaume Buscallà proposa diverses millores per als espais d'esbarjo per a gossos a Rubí | Junts per Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després d'haver copsat l'estat dels pipicans de Rubí, que Junts per Rubí considera "lamentables", la formació ha proposat diverses millores en aquests espais, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels animals i facilitar l'estada dels propietaris.

Actualment, segons Junts per Rubí, els pipicans no disposen de la infraestructura ni l'equipament necessaris, i l'estat de la sorra i la vegetació és molt deficient, fins al punt de resultar un perill. Tot plegat ha aixecat moltes queixes per part dels usuaris.


És per això que el cap de llista, Jaume Buscallà, proposa "efectuar diverses millores en tots els pipicans, a fi que disposin, com a mínim, de bancs, papereres, font d'aigua, il·luminació i una marquesina que protegeixi de les inclemències del temps (sol, pluja, vent)". Així mateix, planteja altres actuacions, com ara arranjar la vegetació i la sorra, tapar els sots i arreglar les tanques.

L'objectiu de tot plegat és millorar la qualitat de vida dels gossos, així com facilitar l'estada dels propietaris, que també pateixen l'estat tan precari en què es troben aquests espais, i que són els qui tenen cura de les mascotes i compleixen amb les obligacions que els pertoca, com ara tenir-les empadronades.

 

Participació