El Saló Urban Rubí serà el 15 d'octubre

L'activitat s'havia de celebrar el 24 de setembre però es va ajornar per les previsions de pluja

L'activitat serà entre la plaça Doctor Pearson i la plaça de la Nova Estació
L'activitat serà entre la plaça Doctor Pearson i la plaça de la Nova Estació | Marta Casas
Redacció
10 d'octubre del 2022
Rubí ja té data per la celebració del Saló Urban, que s'havia de fer el passat 24 de setembre però es va haver de suspendre a causa de les previsions de pluja. La jornada que combinarà informació, actuacions, tallers i jocs, serà un espai que vol donar veu a tothom que hi vulgui reflexionar i dibuixar el futur de la ciutat.

La jornada comptarà amb un seguit d'activitats que s'estructuraran en quatre àmbits: mobilitat, canvi climàtic i sostenibilitat, cohesió social i governança; que es treballaran a partir de propostes lúdiques per promoure la reflexió al seu voltant, entre les 10h i les 14h.

Pel que fa a l'apartat de la mobilitat, es treballarà a partir d'un tast de vehicles elèctrics unipersonals i motoritzats com a mostra de les noves formes de desplaçar-se per la ciutat. L'àmbit de la sostenibilitat comptarà amb l'estand del projecte Rubí Brilla i també de La Trocalleria; el concepte de la cohesió social es treballarà des de l'estant de la Finca Font del Ferro, i l'espai de la governança proposarà als participants que lliurin propostes de futur per a Rubí.

Cada persona que prengui part de les activitats, rebrà un passaport que haurà d'omplir amb els segells de les diferents activitats i, al final, això li donarà dret a un plat de fideuà. A la tarda, continuaran les activitats pensades per a tota la família amb l'objectiu de continuar recollint idees i propostes.