Miquel Miralles, nou president de l'Associació Catalana de Ràdio

El també rubinenc Jordi Margarit serà el vicepresident de l'ACR

Redacció
28 de març del 2019
Actualitzat a la 13:34h
Assemblea de l'Associació Catalana de Ràdio
Assemblea de l'Associació Catalana de Ràdio | ACR
Miquel Miralles, del Grup Tele Taxi, ha estat nomenat aquest dimecres nou president de l'Associació Catalana de Ràdio (ACR), l'entitat que aplega les ràdios privades catalanes.

L'Assemblea General ha renovat tota la junta directiva, que queda composada per Miralles com a president, Jaume Serra (SER), Jordi Margarit (RAC1-RAC105) i Jordi Martí (Ràdio Ripoll) com a vicepresidents; Sergi Garcia (grup Flaix), Jordi Casòliva (COPE) i Enric Farigola (Ràdio Estel) com a vocals; Robert Serentil (Grup Segre) com a tresorer i Francesc Robert (Onda Cero) com a secretari.

La nova junta de l'Associació ha anunciat que seguirà lluitant contra "l'augment de les emissions clandestines", que interfereixen les emissores legals i generen "competència deslleial".

Així mateix, l'Assemblea s'ha compromès a continuar treballant en diversos àmbits per al creixement i desenvolupament del sector, prioritzant el diàleg amb les diverses institucions amb competències sobre ràdiodifusió, mantenint-se atenta a l'evolució del mercat publicitari.

Miquel Miralles és un dels socis fundadors de RubiTV.cat, i des de juliol de 2018, moment en què Rubitv.cat passa a formar part del grup NacióDigital, és membre del Consell d'Administració del mitjà.